Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vattugatan 14A, 1,5 tr

Såld
  • 1 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

30-TALS PÄRLA MED RENOVERINGSBEHOV - DRÖMCHANS!

På uppdrag av Brf Vattugatan 14 ges nu möjligheten att få sätta sin egen prägel och skapa sitt drömboende. I lägenheten finner ni alla tidstypiska detaljer som högt i tak, furugolv, djupa fönsternischer. Har även tidigare funnits bygglov för balkong, framtida ägare kan ansöka om nytt bygglov. Vidare erbjuds ett kök med gott om arbetsyta, hall med goda förvaringsytor och ett fräscht badrum som är förberett för tvättmaskin. Med föreningens tillåtelse går det göra om bostaden till en tvåa, se alternativ planritning. OBs, lägenheten luktar rök.

- Går att ansöka om bygglov för att bygga balkong.
- Möjlighet att skapa sitt drömboende.
- Charmiga tidstypiska detaljer.
- Låg avgift.
- Ljus och luftig.
- 3 stora fönsterpartier i fil.
- Helkaklat badrum förberett för tvättmaskin.
- Attraktiva och mysiga kvarter på bästa adress i Sundbyberg.
- Välskött fastighet och stabil Brf med låg belåning.
- Föreningen har två hyresrätter kvar, detta är en av dem (dold tillgång)
- Köpeskillingen går rakt in i föreningens kassa.
- Utmärkta kommunikationer runt hörnet.
- Ett förråd hör till lägenheten.
- Mysig och lugn bakgård.

Brf Vattugatan 14 har en väldigt god ekonomi och har tagit väl hand om fastigheten med många stora renoveringar i ryggen. Föreningen består av 31 bostadsrätter och 2 hyresrätter som ses som en dold tillgång vara denna bostad är en av hyresrätterna. Den totala skulden uppgår till ca 4,6 mkr med en låg belåningsgrad om ca 2 300 kr/kvm.

På baksidan av huset finns den grönskande innergården i ostört läge. Från porten är tunnelbanan, livsmedelsbutiken och restauranger ett stenkast bort. Förutom tunnelbanan går buss 515 förbi utanför och vidare mot Odenplan. En kort promenad från bostaden finns också Sundbybergs utvecklade serviceutbud samt kommunikationer såsom tvärbana, tunnelbana, pendeltåg och bussar. Denna del av centrala Sundbyberg ger dig också naturen inpå knuten med bla. Lötsjön, Råstasjön, Tornparken och Marabouparken.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information!

Mer om mäklarna