Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Tulegatan 51

Såld
  • 3 rum
  • 73,5 kvm
  • Bostadsrätt

Renoveringschans - 3 rok högst upp i huset med stor balkong i soligt sydvästläge!

Högst upp i huset med stor balkong i soligt och insynsskyddat läge mot föreningens grönskande innergård! Här har ni chansen att skapa ett drömboende med alla rätt. På Tulegatan 51 erbjuds ett lugnt och grönskande läge med tunnelbana, bussar, affärer och restauranger runt hörnet.

Bostaden har fönster i två väderstreck som förser alla utrymmen med ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en rymlig atmosfär. Vidare erbjuder bostaden två ordentliga och helt insynsfria sovrum, kök med fönster och delvis öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, badrum med vädringsfönster, hall med goda förvaringsmöjligheter samt en otrolig balkong mot föreningens grönskande innergård i solsäkert sydvästläge. Förutsättningarna gör denna bostad till en oslipad diamant för er som vill skapa ett drömboende med alla rätt.

- Högst upp i huset.
- Stor balkong i sydvästläge.
- Fritt från insyn.
- Delvis öppen planlösning.
- Renoveringschans.
- Flera fönsterpartier för bästa ljusinsläpp.
- Hiss.
- Brf med egna parkeringsplatser.
- Gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter.
- Oslagbart läge i Sundbyberg med grönskan runt hörnet.
- Nära kommunikationer, affärer och restauranger.

Tulegatan 53 är beläget centralt i Sundbyberg med tillgång till det bästa Sundbyberg har att erbjuda. Bara någon minut från bostaden finner ni Duvbo station (tunnelbanans blå linje), skolor och förskolor, Sundbybergs simhall och idrottsplats, mysiga Lötsjön och dess promenadstråk längs sjöarna samt populära Tornparken. Väljer ni istället att gå någon minut åt andra hållet når ni centrala Sundbyberg och dess stora utbud av kommunikationer, restauranger och övrigt serviceutbud. Varmt välkomna till Tulegatan 51.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information

Mer om mäklarna