Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Götgatan 4B

Såld
  • 5 rum
  • 100 kvm
  • Bostadsrätt

Sällan Till Salu - Exklusivt totalrenoverad vindsvåning i etage med i fastighet anno 1928!

Upptäck en av de mest distinkta bostäderna som Centrala Sundbyberg har att erbjuda! Här välkomnas ni till en exklusiv vindsvåning i två plan, totalt omfattande 122 kvadratmeter, som förvaltar en harmonisk blandning av tidlös charm och modern elegans. Den fullständiga renoveringen som avslutades 2022/2023 har återupplivat denna pärla med en respektfull bevarande av dess ursprungliga känsla från 1928.

Vid ankomst till detta hem möts ni av generösa sällskapsytor och en inbjudande atmosfär på entréplanet. Den härliga planlösningen strålar med sina nyslipade och nåtade golv, medan väggarna smyckas av ny målning i eleganta kulörer. En specialbyggd hallmöbel av gotländsk kalksten och en stilren wood-on-wall med avhängningsmöjligheter och subtil belysning ger en försmak av den omsorgsfulla designen som genomsyrar varje vrå.

Köket, nyrenoverat med stil och finess, utstrålar en harmonisk balans mellan det klassiska och det moderna. Dessutom erbjuder en matplats och en solig balkong i sydvästläge en idyllisk plats för avkoppling och underhållning med enastående utsikt från morgon till kväll.

På detta plan finner ni även ett generöst rum som kan anpassas efter era behov, vare sig det är som sovrum eller matsal som det används till idag. Här kröns rummet av en dekorativ kakelugn från 1928, som lyfter fram en autentisk atmosfär. Det lyxiga badrummet, också nyrenoverat, är klätt med italiensk granitkeramik, komplett med golvvärme och moderna bekvämligheter.

Vardagsrummet på entréplan välkomnar er med en stämningsfull, fungerande eldstad och stora, insynsfria fönster som flödar med naturligt ljus och ger en behaglig atmosfär för avkoppling och umgänge.

En elegant trappa leder er upp till det övre planet, där ni möts av en magnifik takhöjd om 3,8 meter till nock och en känsla av rymlighet. Här finns tre sovrum, inklusive två rymliga Master Bedrooms, som präglas av sin karakteristiska vindsvåningskaraktär med synliga takbjälkar och takfönster som badar rummen i naturligt ljus. Goda förvaringsmöjligheter samt elektriskt styrda takfönster som enkelt stängs, öppnas samt är försedda med mörkläggningspersienner.

Denna välskötta förening har genomfört många större underhållsprojekt och håller fastigheten i utmärkt skick. Med gemensamt elavtal och förråd i källaren, samt tillgång till cykel- och barnvagnsrum och tvättstuga, erbjuder den praktiska bekvämligheter för medlemmarna.

Beläget på Götgatan, centralt och välbeläget bara några minuters promenad från Sturegatan, har du tillgång till ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger samt utmärkta kommunikationer med närhet till bussar, tunnelbanor och tågstationer. På gränsen mellan Solna och Sundbyberg, omgiven av grönområden som Löt- och Råstasjön samt Golfängarna och Tornparken, erbjuder detta exklusiva boende det bästa av både stadsliv och natur.

Sammanfattningsvis erbjuder denna unika etagevåning:

Enastående renovering i toppklass.
Två lyxiga badrum.
Generös takhöjd.
Bevarade originaldetaljer.
Solig balkong i sydvästläge.
Nära till kommunikationer och grönområden.
Ett exklusivt boende i en välskött förening i en välbevarad 20-talsfastighet.

Mer om mäklarna