Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Råstensgatan 13, Högst Upp!

REDO™
  • 3 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad och stambytt 3a högst upp i huset på en av Sundbybergs i särklass bästa gator!

Välkommen hem till Råstensgatan 13! Här bor ni högst upp i huset i en helrenoverad och stambytt 3a om 60 kvm med en fantastisk mörk golv i fiskbensmönster och ljusa väggar. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en rymlighet för flertalet möblemang och ger ett fantastiskt ljusinsläpp som genomsyrar hela bostaden. Köket är välutrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn samt spishäll och utmärkta arbetsytor kombinerat med fint ljusinsläpp som passar er som vill skapa kulinariska måltider för alla olika sorters tillställningar. Vardagsrummet bjuder på en underbar och fungerande öppen eldstad i tegel och gott om ytor för möblemang som soffa, matbord och tillhörande stolar. Den rymliga balkongen i soligt läge ger er möjlighet att avnjuta härliga stunder med vänner och familj. Master Bedroom har gott om plats för stor säng och bra förvaring i de platsbyggda garderoberna. Direkt utanför sovrummet finns en stor klädkammare och nära anslutning även två inbyggda garderober! Det andra sovrummet är perfekt som kontor, gästrum eller barnrum. Det helkaklade och stambytta badrummet erbjuder en inglasad duschhörna samt handfat i kommod och det är även förberett för tvättmaskin om så önskas installeras. Hallen har bra förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober och tar er direkt till den öppna planlösningen.

FÖRENING
Brf Polstjärnan är en äkta bostadsrättsförening som innehar Råstensgatan 11 och 13 i sin besittning, en lokal som hyrs ut samt 47 lägenheter varav alla är bostadsrätter. Föreningen är ekonomisk stark och erbjuder internet på 500-1000 mbit/s samt TV via ComHems grundutbud. Som medlem i Polstjärnan har du tillgång till en magisk takterass med eftermiddags- och kvällssol en trappa upp med grill och utemöbler. Som medlem tillhör ett vindsförråd och ett källarförråd, en föreningslokal med bäddsoffa och pentry som båda går att boka genom föreningens hemsida. Du har även tillgång till tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum , stort cykelförråd samt en snickarbod för den händige.

På Råstensgatan bor du centralt och välbeläget ett par minuter från Sturegatan och alla butiker, caféer och restauranger. Här bor du nära all tänkbar samhällsservice och mycket goda kommunikationer, buss och T-bana inom kort promenad från bostaden. Ett exklusivt boende i en välskött förening.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Råstensgatan 13, Högst Upp!

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.