Vasastan, Stockholm

Vanadisvägen 4, uppgång i, entréplan

REDO™
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad 3:a med stor solig uteplats i obelånad brf med tillgång till garage. Byggt 2008.

Trivsam lägenhet med öppen planlösning och rymlig uteplats. Två bra sovrum. Ett modernt och bekvämt boende på lugn, mycket barnvänlig innergård. Detta svårslagna läge i stan med en fastighet som är omringad av kvarterets äldre charmiga bebyggelse är riktigt behagligt. Hiss till garaget.

En mycket välplanerad uppdaterad lägenhet. Det blir ljust och luftigt tack vare det stora fönsterparti som sträcker sig längs hela lägenhetens yttervägg i sydväst. Trevlig och social sällskapsyta, där vardagsrum har öppen planlösning mot det rymliga köket. Två trivsamma sovrum i bra storlek och med garderober i båda. Rymligt badrum med fönster utrustat med badkar och tvättmaskin. Här bor du verkligen fantastisk bra med modern bekvämlighet, det är lugnt och behagligt samt mycket barnvänligt. Lite radhuskänsla tack vare den stora uteplatsen. Ett mycket bra alternativ till att bo lugnt med barn i stan. Både Vanadislunden och Hagaparken i direkt närhet bjuder på mer natur. Detta boende uppfyller det mesta man kan önska sig gällande bekvämligheter med stora gräsmattor, boulebana, lekplats, modern tvättstuga och rymlig hiss direkt ner till garage! Skuldfri förening.

Attraktivt läge i Vasastan med både närhet till allt som city erbjuder, men samtidigt både närhet till grönområden och möjlighet att snabbt ta sig ut ur stan. Många trevliga resturanger och caféer i kvarteren. Alla förnödenheter såsom affärer, livsmedelsbutiker och apotek mm i direkt närhet. Goda kommunikationer med T-bana, pendeltåg och flera innerstadsbussar. Bra förskolor och skolor, samt flera garage i området. Brunnsviken, Hagaparken, och grönområdena i Vanadislunden med bassängbad finns alla inom bekvämt gångavstånd.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastan, Stockholm

Vanadisvägen 4, uppgång i, entréplan

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.