Vasastan, Stockholm

Upplandsgatan 54A, 2tr

Såld
  • 5 rum
  • 119 kvm
  • Bostadsrätt

Representativ sekelskiftes-5:a med fantastiska detaljer och färgval. Attraktivt läge invid Odenplan.

Representativ rymlig sekelskifteslägenhet med härligt lyxiga sällskapsrum, rika på detaljer och djärva färger. Flera möjliga sovrum. Ett attraktivt läge invid Odenplan i en omtalad 1900-tals fastighet kallad Vasaslottet, med en unik kulturminnesmärkt innergård. Välskött, skuldfri förening.

Välkommen till en underbar och rymlig sekelskifteslägenhet med sober hotellkänsla. Representativt med härliga lyxiga sällskapsrum. Inredningens djärva färgval känns helt rätt och förstärks av de utmärkande sekelskiftesdetaljerna såsom dekorlister på väggarna, dörröverstycken mellan rummen i fil, höga golvsocklar och bröstpanel, stuckatur , takrosetter och speglade dörrar och fönsterfoder.

Brf Kejsarkronan 7 är en välskött förening med en unik och anrik 1900-tals fastighet. När man passerar entréportalen möts man av en magiskt vacker innergård från svunna tider. Föreningen är skuldfri.

Lägenheten har ett mycket attraktivt läge invid Odenplan med dess stora utbud av många restauranger, caféer, barer, social service, butiker och kommunikationer.

Mer om mäklarna