Vasastan, Stockholm

Tulegatan 35

Såld
  • 2 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Härligt sekelskifte - mysig 2:a med ett attraktivt läge invid Odengatan - Låg avgift i välskött brf

Härlig sekelskiftes-2:a i trivsamma kvarter. Vardagsrum mot gatan med stort vackert fönster och ett högt läge utan insyn. Ursprungliga furuträgolv, höga vackra fönster och generös takhöjd. Fräscht kök och duschrum. Föreningen är aktiv, välskött, har låg belåning och äger marken. Ett tryggt boende!

En härlig sekelskifteslägenhet i trivsamma levande kvarter som har ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Lägenheten som är genomgående ligger med ett stort vackert fönster ut mot gatan och två mindre in mot en lugn innergård. Vardagsrummet mot gatan med ett högt läge utan insyn samt sovrum och kök mot gården. Bevarad sekelskiftescharm, ursprungliga furuträgolv, höga vackra fönster och generös takhöjd. Uppdaterat kök.

Fastigheten är centralt belägen i hörnet Odengatan / Tulegatan. Föreningen är aktiv, välskött, har låg belåning och äger marken. Lån/kvm boarea är ca 2500 kr. Flera hyreslokaler och ett bra läge ger föreningen bra intäkter. Ett tryggt och trevligt boende!

Ett område som har ett rikt utbud av service och nöjen. I närområdet finns flera mysiga restauranger, kaféer, butiker och matbutiker. Gångavstånd till City och Odenplan. Mycket goda kommunikationer med både T-bana och innerstadsbussar. Med en lätt promenad når man grönområden i t ex Vanadislunden, Hagaparken, Observatorielunden och Vasaparken.

Mer om mäklarna