Vasastan, Stockholm

Vanadisvägen 2, 1tr

  • 3 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 6 495 000 kr
Månadsavgift: 1 870 kr/mån

En 20-talslägenhet med ett trivsamt lugnt läge med balkong - öppen planlösning

Detta är en välplanerad 3:a i gott skick som har en social öppen planlösning med utgång till balkongen. Snyggt kök med köksö och matplats. Två bra sovrum och gott om garderober. Rymligt stilrent badrum med tvättmaskin. En bostadsrättsförening med välskött ekonomi och välhållen hörnfastighet.

Ett härligt och behagligt läge mot lugn öppen gård. En socialt planerad lägenhet med optimal planlösning lugnt belägen med alla fönster mot innergården. Underbar balkong med eftermiddagssol fram till ca kl 18, det är bara att njuta. Mycket av den tidsenliga charmen är bevarad och alla ytskikt är i gott skick. Väggar och tak målades 2021. Två sovrum där det större har bra förvaring tack vare den stora garderobsväggen och det mindre sovrummet har gott om plats för 140 cm säng. Helkaklat rymligt badrum som renoverades 2021 är snyggt i färgskalan vitt/grått/svart.

En bostadsrättsförening med välskött ekonomi och välhållen fastighet. Föreningen har en parkeringsplats med 8 platser som kan hyras/nyttjas av medlemmarna, kort kö. Bastu i källaren samt en härlig innergård med grillmöjligheter och sittgrupper.
Föreningens hemsida: www.mjolner.bostadsratterna.se/
Fastigheten har ett härligt och fritt läge i korsningen Sveavägen och Vanadisvägen. Endast ett stenkast till ett stort utbud av trevliga restauranger, kaféer och matbutiker i de närmaste kvarteren samt nära till bl a Odenplan. Närhet till Handelshögskolan, KTH och Universitetet. För motion och avkoppling i grönska rekommenderas Vanadislunden, tvärs över gatan samt Hagaparken och Brunnsviken som man når med några minuters promenad.
Kommunikationer: Bussar, 2, 50, 57 och 515 och Odenplan T-bana samt ytterligare busslinjer. Pendeltågstation, Citybanan, närmaste uppgång vid Vanadisvägen/Dalagatan.

Boka visning

  • Varmt välkommen på öppen visning!
    Gör gärna en intresseanmälan.

  • Varmt välkommen på öppen visning!
    Gör gärna en intresseanmälan.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastan, Stockholm

Vanadisvägen 2, 1tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.