Vasastan, Stockholm

Vanadisvägen 44, 3tr

Såld
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Möjlig trea i toppskick!

- Topprenoverad - Möjlig trea - Öppen planlösning - Genomgående - Fint ljusinsläpp - Fiskbensparkett - Tvättmaskin - Lågt belånad förening -

På eftertraktat läge, i charmigt Vasastanskvarter och med direkt närhet till moderna Hagastaden, finns nu denna topprenoverade bostad till salu! Här väntar en välplanerad bostad med öppen, social planlösning, som gjord för härligt umgänge i goda vänners lag! Vackra originalattribut så som djupa fönsterbänkar, höga fotlister och vacker fiskbensparkett, har bevarats, samtidigt som bostaden nyligen renoverats till perfektion. Det genomgående läget gör att ljuset fullkomligt strömmar in från fönsterparti i dubbla väderstreck!

Köket bjuder på bra förvaring bakom släta luckor, som matchas fint med bänkskiva i exklusiv kalksten på bänk och vägg. Induktionshäll, ugn och fläkt, integrerad diskmaskin kyl och frys och det bästa av allt - vinkylen! Privat sovrum med plats för dubbelsäng. Här har man dessutom mycket bra förvaring i de platsbyggda garderoberna. Även badrummet är otroligt smakfullt inrett med samma vackra kalksten på golv och vitt kakel på vägg. Toalett, handfat med kommod, hand- och takdusch. Golvvärme, handdukstork och tvättmaskin ger extra komfort.

Bostaden kan på ett smidigt vis göras om till en trea, se den alternativa planlösningen.

Här bor man i en lågt belånad förening, som äger marken, på bästa läge i Vasastan - Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna