Vasastan, Stockholm

Dalagatan 43, 3tr

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Sekelskiftesdröm med kakelugn!

- Sekelskiftesdröm - Kakelugn - Fransk balkong - Burspråk - Förberett för tvättmaskin - Högt läge - Genomgående - Insynsskyddat - Fri utsikt - Topprenoverad - Optimalt läge -

I vacker sekelskiftesfastighet anno 1882 finns nu denna topprenoverade sekelskiftesdröm till salu! Här väntar en välplanerad bostad där de finaste av sekelskiftesdetaljer bevarats. Över tre meters takhöjd, stuckatur, spröjsade fönster med djupa nischer och trätiljor. Och som om det inte vore nog finns här dessutom en fullt fungerade kakelugn! Det höga läget i huset ger ett underbart ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Privat och insynsskyddat, med fri utsikt över staden åt det ena hållet och den grönskande innergården åt det andra!

Köket är smakfullt inrett med speglade luckor, som matchas fint med bänkskiva i kompositsten. Induktionshäll, ugn och fläkt, samt integrerad diskmaskin, kyl och frys. Här finns plats för matbord och härifrån når vi också den franska balkongen. I bostadens andra del ligger vardagsrummet som har plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Det tjusiga burspråket ger, tillsammans med den platsbyggda bokhyllan och kakelugnen, rummet extra karaktär! Privat, insynsskyddat sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt arbetshörna för den som önskar. Bra förvaring i platsbyggda garderober. Helkaklat badrum i nordiska, tidlösa kulörer. Toalett, handfat med kommod och dusch. Golvvärme och handukstork ger extra komfort. I badrummet finns även förberett för installation av tvättmaskin. Här bor man i en stabil förening, med dolda tillgångar och goda intäkter från lokalerna, som äger marken. På Vasastans bästa läge, med goda kommunikationer precis utanför porten, närhet till ett rikt butiks- och restaurangutbud samt med grönskande Hagaparken på en kort promenads avstånd.

En sann sekelskiftesdröm som måste upplevas på plats - varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna