Vasastan, Stockholm

Luntmakargatan 78

Såld
  • 1 rum
  • 21 kvm
  • Bostadsrätt

Välbevarad sekelskiftescharm med ett attraktivt läge i hjärtat av Stockholms innerstad

På femte våningen i vacker byggnad anno 1915 återfinns denna ljusa och ytterst väldisponerade lägenhet!

Ett mer centralt läge i Stockholm är svårt att hitta - här bor du omgiven av stadens rikliga utbud av restauranger, caféer och kultur. 100 meter från porten ligger Handelshögskolan och på några minuters promenad når ni bland annat KTH, Odenplan och Stureplan.

Denna eleganta 1:a erbjuder en ljus och luftig interiör tack vare det höga sydvästläget kombinerat med takhöjden om dryga 3 meter. Här förenas tidstypiska detaljer med modern finess vilket bidrar till en mycket trivsam boendemiljö. Via hissen når ni lägenheten som välkomnar er med en praktisk hall med plats för förvaring av skor och ytterplagg. Strax innanför når ni det yteffektiva och smakfullt renoverade köket som leder er vidare in i det luftiga och inbjudande rummet som genomsyras av ljus och rymd. Husets nationalromantiska ursprung gör sig påmint genom de välbevarade detaljerna såsom det vackra plankgolvet och det stora spröjsade fönstret. Rummets yta är stor nog för att ge plats för både säng, soffa och matplats. Det helkaklade badrummet renoverades 2018 i samband med att stambyte utfördes i fastigheten. I lägenheten finns en klädkammare och i källaren finns ett externt förråd som du når bekvämt via hissen.

Brf Diana no. 7 är en stabil och välskött förening som äger marken. Föreningen består av 33 lägenheter och en lokal. Föreningen erbjuder sina medlemmar faciliteter såsom en välutrustad tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd och en trevlig innergård med grönska och sittplatser.

Kommunikationerna är utmärkta. 100 meter från porten når du Rådmansgatans tunnelbanestation vilken trafikeras av den gröna linjen. På 3 minuters resa når du T-centralen där du byter till övriga tunnelbanelinjer samt till tåg/Arlanda Express via intilliggande Stockholms Central samt fjärrbussar via Cityterminalen. Längs med Odengatan och Sveavägen trafikerar flertalet busslinjer, bland annat linje 2 och 4. Odenplan trafikeras även av pendeltåg.

Sammantaget är detta en bostad som bjuder in till långvarig trivsel och som bäddar för en bekväm och aktiv livsstil.

Tillträde kan ske omgående. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna