Vasastan, Stockholm

Vanadisvägen 4B, 4tr

Såld
  • 4 rum
  • 97 kvm
  • Bostadsrätt

Härlig 4:a i öppen planlösning - högt upp i huset - sydvästbalkong - Attraktiv adress - Lugnt läge

Härlig och välplanerad lägenhet med social öppen planlösning. Fantastiskt ljus 4:a högt upp i huset med stor balkong i sydväst. Tre bra sovrum och både badrum och gäst-wc. Attraktiv adress med lugnt innergårdsläge. Skuldfri brf med fastighet från 2008. Hiss till garaget.

Denna välplanerade, ljusa 4:a högt upp har en stor härlig balkong Ett trivsamt och ostört läge på en attraktiv adress. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger en mycket sällskapsvänlig och social yta. Det är mycket populärt att grilla på balkongen med gasol/el-grill. Genomgående planlösning. Stora härliga fönsterpartier. Tre rymliga sovrum. Här finns gott om förvaringsmöjligheter. Bra helkaklat badrum med fönster samt en gäst-wc. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar.

Ett lugnt gårdsläge omringad av den grönskande innergården, mycket barnvänligt med gungor och sandlåda. På husets baksida finns bra plats för cykelparkering.
Brf Vanadisgården är en skuldfri förening med mycket god ekonomi. Fastigheten byggdes 2007/08 och är i bra skick. Det finns garage i huset och rymlig hiss direkt ner till garaget. Här finns alla bekvämligheter som en modern fastighet erbjuder.

Mer om mäklarna