Vasastan, Stockholm

Vanadisvägen 4B, 3tr

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Stor solig balkong i sydväst - Optimal modern hörn-3:a - Obelånad brf - Tillgång till garage

Optimalt planerad hörn-trea med öppen planlösning och stor solig balkong. Högt läge. Två bra sovrum. Ett modernt och bekvämt boende, i en obelånad brf. Garage i huset. Svårslaget lugnt läge i stan där huset är omringad av den grönskande innergården och kvarterets äldre charmiga bebyggelse.

En underbar hörn-trea på tredje våningen i första porten. Stor och härlig balkong i sydväst med många soltimmar. Mycket välplanerad bostad som är ljus och luftig tack vare stora fönsterpartier som vetter i tre väderstreck, öster, söder och väster. Modern öppen planlösning med tilltalande social sällskapsyta. Köket renoverat 2020. Två trivsamma sovrum i bra storlek med platsbyggd förvaring och arbetsplats. Rymligt stilrent badrum, renoverat 2021 med putsade väggar och golv av mikrocement. Utrustat med tvättbänk.

Här bor du verkligen fantastiskt bra med modern bekvämlighet i en fastighet från 2008, det är lugnt och behagligt samt mycket barnvänligt. Ett svårslaget lugnt läge i stan där huset är omringat av den grönskande parkliknande innergården och kvarterets äldre charmiga bebyggelse. Både Vanadislunden och Hagaparken i direkt närhet bjuder på mer natur. Detta boende uppfyller det mesta man kan önska sig gällande bekvämligheter med stora gräsmattor, boulebana, lekplats, modern tvättstuga och rymlig hiss direkt ner till garaget! Skuldfri förening.

Attraktivt läge i Vasastan med både närhet till allt som city erbjuder och även till grönområden samt möjlighet att snabbt ta sig ut ur stan. Många trevliga restauranger och caféer i kvarteren. Alla förnödenheter såsom affärer, livsmedelsbutiker och apotek mm i direkt närhet. Goda kommunikationer med T-bana, pendeltåg och flera innerstadsbussar. Bra förskolor och skolor i området. Brunnsviken, Hagaparken, och grönområdena i Vanadislunden med bassängbad finns alla inom bekvämt gångavstånd.

Mer om mäklarna