Vasastan, STOCKHOLM

Surbrunnsgatan 13, 2tr.

Såld
  • 5 rum
  • 118 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar sekelskiftesvåning med genomgående planlösning och balkong i lugnt söderläge

Underbar sekelskiftesvåning med genomgående och mycket tilltalande planlösning samt balkong i lugnt söderläge mot föreningens lummiga innergård

Varmt välkommen till detta oemotståndligt vackra hus och denna fina och mycket inbjudande sekelskiftesvåning på attraktiva Surbrunnsgatan 13.

Bostaden har en mycket tilltalande genomgående planlösning med upp till fyra sovrum, trivsamt vardagsrum och härligt kök med balkong som vetter i söder mot föreningens lummiga och lugna innergård.
Vackra originaldetaljer från byggåret finns bevarade så som stuckaturer, takrosetter, speglade- pardörrar och fönsternischer, parkettgolv med höga golvsocklar, bröstpaneler, pampig generös takhöjd och stora högresta fönsterpartier som skänker bostaden ett underbart flödande naturligt ljus.
Här bor man i en välskött äkta bostadsrättsförening som nyligen fått tillskott på drygt 8 milj kr efter hyresförsäljning. Marken innehas med äganderätt och belåningen är låg.
Barnvagnsförråd ligger i direkt anslutning till entrén och föreningens gård är stillsam och lummig.

Detta område kännetecknas av dess direkta närhet till både grönska och cityliv. Hagaparken och Lill-Jansskogen ligger endast en kort promenad från bostaden samtidigt som Birger Jarlsgatan tar dig raka vägen till Stureplan på ett par minuter.

Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan för att hållas uppdaterad genom hela processen.

Mer om mäklarna