Vasastan, Stockholm

Sveavägen 89

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Trea med balkong i vackert 20-talshus

Välkommen till Sveavägen 89 och den populära bostadsrättsföreningen Nejlikan 31 & 33, som är fridfullt belägen en kort bit från Sveavägen. Lägenheten är genomgående och har fönster mot den lugna avstickaren från Sveavägen samt balkong mot grönskande innergård. Här råder lugnet mitt i stan.

Nu finns chansen att förvärva en öppen och luftig tjugotalsbostad med balkong i lugnt sydvästläge mot gård. Här möter historiens charm modern elegans på ett mycket smakfullt sätt. Denna vackra 20-talslägenhet har genomgått en stilfull renovering och erbjuder en fantastisk bostadsupplevelse. Här bor du i en bostadsrättsförening med låg belåning och en stabil ekonomi.

Väl inne i bostaden möts du av de stora, luftiga rummen och de härliga fönsterpartierna som släpper in mycket naturligt ljus. Det är en bostad som andas rymd och harmoni, perfekt för dig som värdesätter trivsamma och generösa ytor. Dessutom finns en balkong i sydvästläge som vetter mot den fridfulla innergården.

Läget är oslagbart. Du bor mellan vackra Vanadislunden och pulserande Odenplan. Här har du närhet till allt du kan önska dig - restauranger, butiker, parker och kultur. Dessutom är kommunikationerna utmärkta, med flera busslinjer och tunnelbanestationer i närheten. Du kan enkelt ta dig till jobbet eller utforska stadens alla hörn.

Föreningen är aktiv och mycket välskött. Marken innehas med äganderätt, de stora renoveringar är redan genomförda och belåningsgraden är låg.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info och visning.

Mer om mäklarna