Vasastan, Stockholm

Vanadisvägen 4 uppg O, 3tr

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad gavel-3:a - många fönster & stor solig balkong - obelånad brf! Garage i huset

Optimalt planerad gavel-trea med många fönster, öppen planlösning och stor solig balkong. Två bra sovrum. Ett modernt och bekvämt boende, i en obelånad brf med tillgång till garage. Ett svårslaget lugnt läge där huset är omringad av den grönskande innergården och kvarterets äldre charmiga bebyggelse

Ett modernt och bekvämt boende med svårslaget lugnt läge, längst in på innergården. Detta är en mycket välplanerad lägenhet i gott skick med ett härligt gavelläge samt stor balkong i bra soltimmar. Det blir ljust och luftigt tack vare de stora fönsterpartierna på tre av lägenhetens ytterväggar. Trevlig och social sällskapsyta, där vardagsrum har öppen planlösning mot det rymliga köket. Två trivsamma sovrum i bra storlek och med platsbyggd garderobsvägg i det ena. Rymligt badrum med fönster utrustat med dusch och tvättstation med bänk. Här bor du verkligen fantastisk bra med modern bekvämlighet, det är lugnt och behagligt samt mycket barnvänligt. Ett svårslaget lugnt läge i stan där huset är omringad av den grönskande parkliknande innergården och kvarterets äldre charmiga bebyggelse. Både Vanadislunden och Hagaparken i direkt närhet bjuder på mer natur. Detta boende uppfyller det mesta man kan önska sig gällande bekvämligheter med stora gräsmattor, boulebana, lekplats, modern tvättstuga och rymlig hiss direkt ner till garage!

Skuldfri förening.

Attraktivt läge i Vasastan med både närhet till allt som city erbjuder, men samtidigt både närhet till grönområden och möjlighet att snabbt ta sig ut ur stan. Många trevliga restauranger och caféer i kvarteren. Alla förnödenheter såsom affärer, livsmedelsbutiker och apotek mm i direkt närhet. Goda kommunikationer med T-bana, pendeltåg och flera innerstadsbussar. Bra förskolor och skolor, samt flera garage i området. Brunnsviken, Hagaparken, och grönområdena i Vanadislunden med bassängbad finns alla inom bekvämt gångavstånd.

Mer om mäklarna