Vasastan, Stockholm

Vanadisvägen 4M

REDO™
  • 5 rum
  • 112 kvm
  • Bostadsrätt

En av få 5:or i denna fastighet - högt upp i huset - solig balkong - Attraktiv adress - barnvänligt

Härlig och välplanerad lägenhet med social öppen planlösning. Fantastiskt ljus 5:a högt upp i huset med stor balkong i sydväst. Fyra bra sovrum och både badrum och gäst-wc. Attraktiv adress med ett lugnt grönskande gårdsläge. Skuldfri brf med modern fastighet från 2008. Hiss till garaget.

Denna välplanerade, ljusa 5:a, ligger på fjärde våningen av fem och med det höga läget så får du ett trivsamt och ostört läge på en attraktiv adress. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger en mycket sällskapsvänlig och social yta. Det är mycket populärt att grilla på den rymliga balkongen med gasol/el-grill. Genomgående planlösning. Stora härliga fönsterpartier. Fyra rymliga sovrum. Förråd/klädkammare. Bra helkaklat badrum med fönster samt en gäst-wc. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Rymligt källarförråd, ca 8 kvm, tillhörande lägenheten.

Ett lugnt gårdsläge omringad av den grönskande innergården, mycket barnvänligt med gungor och sandlåda. På husets baksida finns bra plats för cykelparkering.
Brf Vanadisgården är en skuldfri förening med mycket god ekonomi. Fastigheten byggdes 2007/08 och är i bra skick. Det finns garage i huset och rymlig hiss direkt ner till garaget. Här finns alla bekvämligheter som en modern fastighet erbjuder.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastan, Stockholm

Vanadisvägen 4M

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.