Vasastan - Sibirien, Stockholm

Döbelnsgatan 56, 2tr

REDO™
  • 1,5 rum
  • 32 kvm
  • Bostadsrätt

Öppen planlösning med stora fönster - bra läge invid Vanadislunden - Garage i fastigheten

Trivsam och ljus 1,5:a med härlig planlösning - trevligt med en rymlig sällskapsdel, stora fönster och stor sovalkov. Rymlig klädkammare. Nära grönskande Vanadislunden och Odengatans affärsstråk. Gemensamma takterrasser, bastu, övernattningslägenhet och garage i fastigheten. Stambytt 2013/14.

Ett bra och bekvämt boende: 1,5:a med bra öppen planlösning med stora härliga fönster. Trevligt med utsikt över de vackra grannfastigheterna. Lägenhet med en rymlig sällskapsdel och bra ljusinsläpp. Trevligt kök med diskmaskin och fullstor kyl/frys. Helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin. Centralt och lugnt belägen lägenhet i Sibirien nära grönskande Vanadislunden med stort utbud av butiker och restauranger. Gångavstånd till Odenplan, City och Hagaparken/Brunnsviken. Promenadavstånd till flera lärosäten, Handels och KTH. Buss 50 går till Stockholms universitet.
Det finns tre gemensamma takterrasser för medlemmarna. En bastu och samlingslokal samt övernattningslägenhet. Garage i huset, 1200 kr/mån (f.n. kö).
Föreningens hemsida: https://www.geten.se/

Bra kommunikationer.
Synnerligen attraktivt läge i Sibirien precis invid härligt grönskande Vanadislunden med poolbad och butiktäta kvarter i området. Här får man både en lugn boendemiljö samtidigt som allt finns inom ett stenkast räckhåll dvs ett stort utbud av butiker, populära restauranger, kaféer etc. För större grönområde når man med ca 5 minuters promenad den härliga Hagaparken med Brunnsviken som erbjuder tennisbanor, bad och även möjlighet till egen båtplats.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastan - Sibirien, Stockholm

Döbelnsgatan 56, 2tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.