Vasastan - Sibirien, Stockholm

Döbelnsgatan 95, 3tr

Såld
  • 2 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

2:a med potential - egen garageplats - På 3 tr mot gatan i lugna kvarter intill Vanadislunden

Lägenhet & garageplats för bara 1577 kr/månad - 2:a med ett trevligt läge i lugna kvarter mellan Odengatan och Vanadislundens grönska. Perfekt och bekvämt med tillhörande garage för dig med bil. Ingen bil? även tillåtet att hyra ut i 2:a hand. Stabil välskött brf och fastighet.

Svårslaget med stor potential!

Denna lägenhet med renoveringsbehov har stor potential och kan enkelt disponeras om till en välplanerad 2:a med öppen planlösning. Här får du ett högt läge i fastigheten, fönster mot gatan i lugna trevliga kvarter, centralt belägen mellan Odengatan och Vanadislunden. Ett bekvämt boende med stor hiss i en välskött 70-talsfastighet. Säkerhetsdörr. Detta är verkligen ett bekvämt boende som är perfekt för dig med bil och inte gillar att leta parkering. En garageplats tillhör lägenheten, utan extra kostnad och ingår i den redan låga månadsavgiften. Hissen går direkt från lägenheten ner i garaget. Har du ingen bil är det tillåtet att hyra ut den i andra hand och därmed kan du bo riktigt billigt.
Hushållsel ingår också i avgiften.

Brf Killingen 43 är en stabil välskött förening med stort garage och fastighet i gott skick. I garaget finns det även tvättplats, gästparkering, däckhotell och cykelparkering. Attraktivt och lugnt läge i Sibirien. Gångavstånd till Odenplan, City och Hagaparken/Brunnsviken.

Mer om mäklarna