Vasastan - Röda bergen, Stockholm

Torsgatan 78, 3tr

Såld
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig och välplanerad 2:a med snygg karaktäristisk stil - I välskött 20-talsfastighet

Charmig och välplanerad 2:a med snygg karaktäristisk stil. Stabil förening med övernattningslägenhet & bastu i välskött 20-talsfastighet med trevliga innergårdar. Trevligt läge i Röda bergen med närhet till både Sankt Eriksplan och Hagastaden. Underbara grönområden vid Karlbergsslott och Hagaparken.

Här har du en fantastiskt härlig tjugotalslägenhet i charmiga Röda Bergen. En mycket karaktäristisk och välplanerad tvåa. Genomgående tilltalande materialval och bevarade originaldetaljer ger en härlig lägenhet. Stora spröjsade fönster, trägolv i original där hall och köksgolven är snyggt dekormålade.
Lägenheten är belägen med ett trevligt läge i Röda bergen med närhet till det mesta - kommunikationer och härliga grönområden vid Sankt Eriksplan, Odenplan, Karlbergsslott, Hagaparken och ett stort seviceutbud i Hagastaden. Birkastan med livliga och restaurangtäta Rörstrandsgatan är inom räckhåll.
HSB Brf Mystacken i Stockholm är en äkta förening som upplåter 144 bostadsrättslägenheten, 1 bostadsrättslokal och två hyreslokaler. För medlemmarna finns det övernattningslägenhet att hyra, bastu och relaxavdelning att låna samt flera tvättstugor och cykel-& barnvangsförråd. Föreningen bildades 1924 och man äger marken.

Mer om mäklarna