Vasastan/Östermalm, Stockholm

Valhallavägen 16, 1tr etage

  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 6 750 000 kr
Månadsavgift: 5 243 kr/mån

Modern, snygg och trivsam bostad, en 3:a i 2 våningsplan. Bra stabil Brf. Garage i fastigheten.

En charmig lägenhet utöver det vanliga. En utmärkt planlösning som erbjuder härlig social sällskapsyta med gäst-wc på nedre våningen och rofylld övervåning med sovrum, privat badrum och klädkammare. Lägenheten med smakfulla materalval är byggd 2009. Garageplats för 1350 kr/månad.

Välkommen till en snygg och social bostad med radhuskänsla i två plan, en raritet i Stockholms innerstad. Extremt bra planlösning med stor sällskapsyta och sovrummen separat på övervåning. Bekvämt med wc/våtrum på bägge våningsplanen. Denna lägenhet inreddes till bostad 2009 med bra materialval och utförande.

Här får du även en trevlig innergård med sittgrupp, barnvagns- & cykelförråd samt tvättstuga finns tillgänglig för de boende att nyttja.
Brf Beckasinen 14 är en bra stabil förening med god ekonomi. Föreningen har adresserna Valhallavägen 16 och Frejgatan 2, fördelat på totalt 36 lägenheter och 33 garageplatser. Garageplatserna hyrs ut för 1350kr/mån till medlemmarna, ingen kö. Läs mer på föreningens hemsida: www.beckasinen14.se

Nära Roslagstull med närhet till både Vasastan och Östermalm. Bra bussförbindelser längs både Valhallavägen och Odengatan. Fantastiska grönområden inom promenadavstånd vid Brunnsviken, Hagaparken och Norra Djurgården. Matbutik och flera restauranger i närområdet.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastan/Östermalm, Stockholm

Valhallavägen 16, 1tr etage

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.