Vasastan / Östermalm, Stockholm

Körsbärsvägen 6, 4 tr.

Såld
  • 1 rum
  • 24 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och mycket hemtrevlig funkisetta (möjlig tvåa) med balkong i ett högt fritt läge

ACCEPTERAT PRIS: 2 750 000 kr.

Varmt välkommen till Körsbärsvägen 6 och till denna ljusa och optimalt planerade funkisetta (möjlig tvåa) på 24 kvm med balkong i ett högt fritt läge och närhet till både centrala Östermalm och Vasastan.

Bostaden har flertalet charmiga originaldetaljer från fastighetens byggår bevarade, såsom stora fönsterpartier med spanjoletter och fönsterbrädor i sten, speglade dörrar, vacker fiskbensparkett och generös takhöjd.
Detta hem passar perfekt för dig som exempelvis är KTH-student eller ska köpa din första bostad, men framförallt för dig som drömmer om att bo i ett lugnt och grönskande område invid Lärkstan med direkt närhet till grönområden och motionsspår i Hagaparken och Lill-Jansskogen samt med närhet till Stockholms Universitet, Handelshögskolan och city. I närområdet finns mycket goda kommunikationsförbindelser med både buss och tunnelbana (Tekniska Högskolan).

Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi med låg belåning samt har ett hus i gott skick, då man under 2000-talet utfört flertalet stora renoveringar på fastigheten.
Marken innehas med äganderätt.

Välkommen till en bostad att trivas i, välkommen hem!

Mer om mäklarna