Vasastan - Odenplan, Stockholm

Kungstensgatan 55, 2tr

  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 7 195 000 kr
Månadsavgift: 3 206 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Topprenoverad sekelskiftesdröm med balkong!

- Sekelskiftesdröm - Renoverad till perfektion - Balkong i soligt söderläge - Exklusiva materialval - Lågt belånad förening - Äger marken -

På Vasastans bästa läge finns nu denna topprenoverade sekelskiftesdröm till salu! Vi bjuds på en välplanerad bostad, där eftertraktade originalattribut, så som 3.20 meters takhöjd, stuckatur och dörröverstycken på ett varsamt vis bevarats, samtidigt som precis hela bostaden renoverats till perfektion. Väl tilltaget kök (Ballingslöv), med plats för matsalsmöblemang och soffgrupp för de som önskar. Gott om förvaring bakom köksluckor i massivt trä, som matchas fint med bänkskiva i exklusiv, specialbeställd granit. Induktionshäll, ugn (Neff), fläkt samt integrerad diskmaskin (Siemens). Dessutom finns här en kombinerad tvättmaskin och torktumlare (Siemens).

Från denna del av bostaden når man även den underbara balkongen - som är vänd i bästa söderläge! Utsikt över den grönskande innergården och de färgglada grannfasaderna och med sol stora delar av dagen. Två bra sovrum, varav det ena i nuläget nyttjas som vardagsrum. Bra förvaring i klädkammare och platsbyggda garderober. Vacker fiskbensparkett löper genom hela bostaden och knyter samman bostadens olika delar på ett fint vis.

Stilrent badrum med hand- och takdusch, specialbeställt handfat i granit med kommod från Haven, samt vägghängd toalett. Här bor man i en lågt belånad förening, som äger marken. En riktig drömbostad, som genomgående andas exklusivitet.

Varmt välkomna på visning!

Boka visning

  • Boka gärna för att hållas uppdaterade kring processen. Varmt välkomna!

  • Boka gärna för att hållas uppdaterade kring processen. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Kungstensgatan 55, 2tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.