Vasastan / Norrmalm, Stockholm

Tegnérlunden 6, ½tr

Såld
  • 5 rum
  • 125 kvm
  • Bostadsrätt

Nybyggd, arkitektritad 5:a med balkong och ett fantastiskt grönskande läge vid parken Tegnérlunden.

En unik möjlighet - optimalt med kök och vardagsrum i öppen planlösning - fyra sovrum - balkong - två badrum. Nybyggd, arkitektritad 5:a i modern stil med balkong och ett fantastiskt grönskande läge vid Tegnérlunden. Smakfulla och stilrena materialval. Ljust med många fönster. Garage i fastigheten.

En unik möjlighet att förvärva en helt nybyggd och arkitektritad lägenhet på 5 rum och kök. Lägenheten kommer att vara färdigställd i maj 2021 och tillgänglig för inflytt i juni.

Välplanerade 125 kvm fördelat på en härligt socialt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utsikt mot parken Tegnérlunden samt fyra bra sovrum mot innergården. Trevligt med balkong från det största sovrummet. Två rymliga badrum. Smakfulla och stilrena materialval. Ljust och härligt med många fönster. Garage i fastigheten.
Ett oslagbart läge precis mellan Vasastan och city. En lugn grön oas nära citys puls och folkvimmel och Odenplan med butiker och kommunikationer.

Här flyttar ni in och njuter av fördelarna med nyproduktion i kombination med att bli medlemmar i en etablerad välskött bostadsrättsförening.

Lägenheten säljs på uppdrag av föreningen.
Eventuella förhandsvisningar vid intresse kan ombesörjas mot slutfasen av byggtiden, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Mer om mäklarna