Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Vanadisvägen 4N

REDO™
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Härlig 2:a med solig uteplats i lugnt läge. Skuldfri brf med garage i fastigheten. Byggt 2008

Optimalt planerad tvåa med öppen planlösning och stor solig uteplats. Rymligt sovrum. Ett modernt och bekvämt boende, i en obelånad brf med tillgång till garage. Ett svårslaget lugnt läge i stan där huset är omringad av den grönskande parkliknande innergården och kvarterets äldre charmiga bebyggelse

En mycket välplanerad lägenhet med stor och härlig uteplats i bra solläge, sydväst. Uteplatsen är perfekt för grillmiddagar i goda vänners lag! Sol hela eftermiddagen sommartid och avskild tack vare grönskande häckar. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger en trivsam social sällskapsyta. Det blir ljust och luftigt tack vare det stora fönsterpartiet. Ett trivsamt och rofyllt sovrum i bra storlek och med bra förvaring i garderobsvägg. Stort badrum med fönster utrustat med badkar och kombi-tvättmaskin. Lägenheten är genomgående. Nyslipat parkettgolv och vita väggar i alla rum.
Här bor du verkligen fantastisk bra med modern bekvämlighet, det är lugnt och behagligt längst in på gården. Ett svårslaget trivsamt läge i stan där huset är omringad av den grönskande parkliknande innergården och kvarterets äldre charmiga bebyggelse. Både Vanadislunden och Hagaparken i direkt närhet bjuder på mer natur. Detta boende uppfyller det mesta man kan önska sig gällande bekvämligheter med stora gräsmattor, boulebana, lekplats, modern tvättstuga och rymlig hiss direkt ner till garage! Skuldfri förening.

Attraktivt läge i Vasastan med både närhet till allt som city erbjuder, men samtidigt både närhet till grönområden och möjlighet att snabbt ta sig ut ur stan. Många trevliga resturanger och caféer i kvarteren. Alla förnödenheter såsom affärer, livsmedelsbutiker och apotek mm i direkt närhet. Goda kommunikationer med T-bana, pendeltåg och flera innerstadsbussar. Bra förskolor och skolor, samt flera garage i området. Brunnsviken, Hagaparken, och grönområdena i Vanadislunden med bassängbad finns alla inom bekvämt gångavstånd.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Vanadisvägen 4N

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.