Östermalm, Stockholm

Nybrogatan 14, gårdshus

REDO™
  • 2 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Ett unikt gårdshus med helt oslagbart läge - Ingen avgift - Skuldfri Brf

På en attraktiv adress i en mycket välskött förening finns detta undangömda gårdshus i tre våningsplan. Den totala ytan på ca100kvm med en unik planlösning, Lugn innergård med Dramaten, Stureplan och Östermalmstorg som granne. 0kr i avgift i en skuldfri, stabil Brf med välskött fastighet.

Ring för visning!
På en attraktiv adress i en mycket välskött förening finns detta undangömda gårdshus i tre våningsplan. Denna bostad på 38 kvm boarea har att nyttja en total ytan på ca 100 kvm med en unik planlösning. Njut av 38 kvm boarea plus 10 kvm biarea på de övre två planen samt ytterligare 52kvm inredd biyta i källarplan.

Entréplanet nås från trapphuset och har en öppen planlösning, inrett med kök och sällskapsdel. Stora vackra, spröjsade fönster och egen dörr direkt ut på innergården. En spiraltrappa når både sovrummet på övervåningen med mysig vindskaraktär och ett inrett källarplan som är enormt. I dagsläget är det ett källarplan innehållande ett lyxigt spa-inspirerat badrum samt dressingroom plus en egen tvättstuga och förråd, men med så mycket yta finns möjlighet att lägga till det lilla extra såsom kontor, loungeavdelning eller en studio.

Dramaten, Stureplan och Östermalmstorg är närmsta grannar. Mitt i smeten, men ändå en mycket tyst och lugn bostad. Här bor du med 0kr i avgift, i en liten skuldfri och mycket välskött brf med en väl underhållen och renoverad fastighet anno 1914.
Ett populärt område på Östermalm med ett närmast obegränsat utbud av restauranger, caféer, trevliga uteserveringar och mycket annat därtill. Nära såväl Strandvägen som Djurgården. Här finns allt i kommunikationsväg med både buss, tunnelbana och spårvagn.

Sammanfattningsvis:
En charmig och på ett överaskande sätt unik planlösning. Exemplarisk skuldfri förening med välskött fastighet och avgiften är noll. Ett suveränt läge med bästa adressen. Tilltalande för dig som prioriterar många extra kvadratmetrar att bo på.

Nyfiken? Hör av dig!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Östermalm, Stockholm

Nybrogatan 14, gårdshus

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.