Östermalm - Vasastan, Stockholm

Valhallavägen 40

REDO™
  • 4 rum
  • 114 kvm
  • Bostadsrätt

Vacker sekelskiftes lägenhet med balkong och fritt grönt läge. 3 möjliga sovrum alt. uthyrningsdel.

En charmig ljus lägenhet om 4 rum med utmärkt planlösning och i gott skick. Tre rum i fil ut mot gatan med köket i mitten. Uppdaterat snyggt kök i tidsenlig stil med magnifikt burspråk. Trivsamt vardagsrum med dubbla fönster och pardörrar. 3 möjliga sovrum och 2 badrum. Solig söderbalkong.

Denna charmiga sekelskifteslägenhet är belägen i en fastighet anno 1908 med mycket av originaldetaljerna bevarade och ett högt fritt läge. Det är en rymlig 4:a med möjlig uthyrningsdel som erbjuder en tilltalande kombination av tidstypisk karaktär och modern bekvämlighet.
Den generösa och rymliga bostaden bjuder in med generös takhöjd, vackra snickerier och vackert bevarade originaldetaljer. Det härliga vardagsrummet är en oas av ljus och rymd, fyllt med vackra tidsenliga detaljer och bjuder in till både avkoppling och socialt umgänge. De stora fönstren mot det fria läget tvärsöver gatan släpper in ett trevligt ljus. På sommardagar är balkongen en perfekt plats att njuta av solen och stillheten. Med sitt söderläge erbjuder den sol från morgon till kväll, behagligt med markis varma sommardagar. Köket är smakfullt renoverat med moderna bekvämligheter och en stor härlig matplats ryms i ett vackert burspråk. Monterat SONOS-system i lägenheten med infrästa kablar och fästen för 5 högtalare fördelat på hall, kök, vardagsrum och badrum. Denna enastående lägenhet är inte bara ett hem utan en möjlighet att leva i ett stycke historia samtidigt som du njuter av alla fördelar med det moderna livet. Välkommen till ditt drömhem!

Här får du även en trivsam innergård med en sittgrupp under pergolan. Barnvagns- & cykelförråd, tvättstuga och gym finns tillgängligt för de boende att nyttja.
Brf Morkullan 19 är en bra stabil förening med god ekonomi. Föreningen har adresserna Valhallavägen 40 och 42, fördelat på totalt 23 bostadsrätter och 1 hyresrätt samt 3 hyreslokaler.

Nära Roslagstull med närhet till både Vasastan och Östermalm. Bra bussförbindelser längs både Valhallavägen och Odengatan samt närmsta t-bana Tekniska Högskolan, röd linje. Fantastiska grönområden inom promenadavstånd vid Brunnsviken, Hagaparken och Norra Djurgården. Matbutik och flera restauranger i närområdet.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Östermalm - Vasastan, Stockholm

Valhallavägen 40

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.