Östermalm /Vasastan, STOCKHOLM

Valhallavägen 16/Frejgatan 2, 4tr

Såld
  • 3 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

3:a möjlig 4:a. Behagligt & högt läge med inglasad balkong mot Frejgatan. Garage i huset 1200kr/mån

3:a möjlig 4:a med visst renoveringsbehov. Med ett behagligt och högt läge ligger alla rum och den inglasad balkongen mot lugna Frejgatan. Badrum och separat gäst-wc. Garage i huset 1200kr/mån. Brf Beckasinen 14 är en bra förening med god ekonomi. Hemsida: www.beckasinen14.se. Fastighet anno 1961.

En härlig och rymlig 3:a på fjärde våningen med god potential. Visst renoveringsbehov. Möjlig 4:a med 3 sovrum. Stor inglasad balkong i sydost mot den lugna Frejgatan. Lägenhetens alla fönster mot Frejgatan och innergården.
Lägenheten består av en stor trivsam sällskapsyta där det är riktigt ljust tack vare de stora fönsterpartierna. Två befintliga sovrum. Gott om förvaring. Helkaklat badrum och separat gäst-wc.

Brf Beckasinen 14 är en bra stabil förening med god ekonomi. Föreningen har adresserna Valhallavägen 14 och Frejgatan 2, fördelat på totalt 36 lägenheter och 33 garageplatser. Garageplatserna hyrs ut för 1200kr/mån till medlemmarna.
Läs mer på föreningens hemsida: www.beckasinen14.se

Nära Roslagstull med närhet till både Vasastan och Östermalm. Bra bussförbindelser längs både Valhallavägen och Odengatan. Fantastiska grönområden inom promenadavstånd vid Brunnsviken, Hagaparken och Norra Djurgården. Matbutik och flera restauranger i området.

Mer om mäklarna