Östermalm - Karlaplan, Stockholm

Karlaplan 19A, 1tr

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerat & stor balkong - Nyrenoverat i toppskick - Trivsam vy över innergården - Fältöversten

Väldisponerad och nyrenoverad lägenhet med öppen planlösning. Ett lugnt och behagligt läge. Trevlig vy ut över trädgården och angränsande gators vackra fasader. Ljust och härligt med stor söderbalkong. 2 sovrum, rymligt badrum och klädkammare - Ovanför Fältöversten i en skuldfri brf. Gästlägenhet.

Välkommen hem!
Klart att flytta in i denna nyrenoverade lägenhet, färdigställd februari 2024.

En genomgående trivsam lägenheten med öppen planlösning. Ett lugnt och behagligt läge ovanför Fältöversten med vy ut över trädgården. Det är en mycket välplanerat med social sällskapsyta mot balkongen med stora fönsterpartier längs hela ytterväggen. Två rymliga sovrum. Med ett ypperligt och bekvämt läge ovanför Fältöverstens shoppingcentrum sitter du behagligt i solen på balkongen i söder med grönska och vackra sekelskiftesfasader på sidogatorna i blickfånget. Snyggt kaklat badrum, större än standard. Rymlig, inredd klädkammare och flera garderober samt ett förråd på samma våningsplan ger ypperlig förvaring.

Lägenheten är i mycket gott skick och har genomgående renoverats, väggar, tak och golv, nytt kök och badrum samt nydragen el i hela lägenheten med automatsäkringar.

Skuldfri förening med dolda tillgångar i 24 kvarvarande hyresrätter. Titta gärna på föreningens hemsida för mer information: www.brf-faltoversten.se

Attraktivt område invid Karlaplan och Tessinparken samt promenadavstånd till Östermalmstorg, Djurgården och Gärdet.
Ett fantastiskt central läge med fastigheten belägen ovanför Fältöverstens shoppingcentrum med all tänkbar service, bl a tandläkare, sjukgymnast, bibliotek utöver ett stor utbud av butiker och mataffärer.

I området finns gott om bra kommunikationer: T-bana, stn Karlaplan samt bussar 1, 4, 54 och 72 från Valhallavägen, 67 och 68 från Karlaplan.

Mer om mäklarna