Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholm

Disponentgatan 1

Såld
  • 2 rum
  • 36 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp med storslagen sjöutsikt! Perfekt planerad.

Högst upp med storslagen sjöutsikt! Perfekt planerad.

- Högst upp
- Balkong i syd-västläge med sjöutsikt
- Attraktivt läge på Lilla Essingen
- Välplanerad
- Nyrenoverat kök och stambytt badrum
- Charmiga originaldetaljer

Välkommen till en av Lilla Essingens bästa tvåor belägen på attraktivt läge med sjöutsikt! Här bor du högst upp med idealisk planlösning och balkong i soligt syd-västläge. Vardagsrum med plats för soffa och matplats, renoverat och stilrent kök, stambytt badrum och hall med bra förvaring. Lägenheten har genomgående tidesenlig charm med högt i tak, stora fönsterpartier och vackert originalgolv.

Välskött och stabil förening som äger marken. Fantastisk takterrass för föreningens medlemmar att nyttja.

På Lilla Essingen bor du med den perfekta blandningen av stadsliv och härlig grönska, omgiven av Mälaren. Direkt närhet till vattnet, badbryggor samt vackra Luxparken och Luxviken. Ön har natursköna grönområden, parker samt ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Passo är några av favoriterna.

I närområdet finns även matvarubutiker som exempelvis Ica och Tempo samt mycket bra kommunikationer. Du tar dig lätt till ön med busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen via Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Från Fridhemsplan har du tunnelbanans blå och gröna linje samt flertalet bussar. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. Pendlarbåt med hållplats några minuter från lägenheten. Vill du hellre cykla tar du dig in till stan på 15 minuter.

Mer om mäklarna