Liljeholmskajen, Stockholm

Sjöviksbacken 14

Såld
  • 4 rum
  • 103 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastiskt hörnläge högst upp med dubbla balkonger och Mälarvy!

Här bor man med högt och fritt läge, utan insyn, i hörnlägenhet på vån 7 av 7. Lägenheten har 2 stora balkonger i fritt läge och svårslagen utsikt över Mälaren, Högalidskyrkans torn, Årstaberget och Tantolunden. En kombination som inte är helt vanlig på Liljeholmskajen. Här har du en välplanerad bostad om 103 kvm med social planlösning och 3 rymliga sovrum. Umgängesytorna är stora där kök, balkong och vardagsrum smälter samman. I en separat del av bostaden har man badrummen och två sovrum med garderober samt klädkammare. Lägenheten har två fräscha badrum, det ena lite större med badkar och det andra med dusch. Genomgående smakfulla och stilrena materialval samt generös förvaring.

Här bor du i en stabil och populär förening med 229st lägenheter och 6st lokaler. De kommersiella lokalerna skapar både ett levande kvarter men också ett bra kassaflöde till föreningen. För medlemmarna finns det en skyddad innergård mellan husen med plats för umgänge och lek. Att det finns både gästlägenhet och tvättstuga är också något som gör att denna föreningen sticker ut på ett positivt sätt i jämförelse med andra föreningar i området. Dessutom har du ett väldigt trevligt bageri på hörnet av huset för riktigt mysiga helgmorgnar eller en eftermiddagsfika! Via hissen i trapphuset når du garaget med 157 parkeringsplatser. Samma hiss tar dig till ett väl tilltaget källarförråd. I området finnas flera förskolor och skolor.

Mycket populärt område som är väldigt unikt i sitt slag. Liljeholmskajen sträcker sig längs vattenlinjen med flera trevliga uteserveringar, caféer/bageri och badbryggor. Samtidigt bor du precis intill Årstaskogen och flertalet grönskande parker för lek och häng, vilket gör läget särskilt attraktivt, mixen av sjöliv och natur. Annan service i området är florist, gym, kemtvätt, matbutik, glasscafé och mycket mer. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 1 km promenadavstånd. Till Södermalm tar ni er också enkelt till fots, antingen via Liljeholmsbron för att komma till Hornstull eller via Årstabron för att komma till Skanstull. Du har goda möjligheter att resa vidare kommunalt med närhet till tvärbana, tunnelbana, pendeltåg och bussar. Eller varför inte via båt nere vid kajen!

Mer om mäklarna