Liljeholmskajen, Stockholm

Sjöviksvägen 81

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a med högt och fritt hörnläge!

Varmt välkommen till en perfekt planerad 3:a med ett högt och fritt hörnläge! Bostaden stod klar för inflytt 2020 och är därför fortfarande i ett genomgående fint skick. Lägenhetens planlösning är väl genomtänkt där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt. Här finns bl.a. två bra sovrum, stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, mycket bra förvaringsutrymmen i måttanpassade lösningar, stort välutrustat kök samt ljust och luftigt vardagsrum. Förutom detta finns också en rymlig balkong vilken ger känsla av ett härligt uterum som känns naturligt integrerad i bostaden. Bostaden ligger med ett högt hörnläge som i kombination med många stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av extra rymd och luftighet.

Utöver sin väldisponerade yta finns allt du kan tänka dig behöva i det direkta närområdet. I föreningen finns bl.a. en restaurang med panoramavy på våning 26 i höghuset. Här kan man avnjuta en trevlig måltid med utsikt över stora delar av Stockholms inlopp för att sedan smidigt ta sig hem på någon minut. Det finns även garagemöjligheter samt en övernattningslägenhet att hyra när man har familj eller gäster på besök. Här har du Mälarens lugn runt husknuten medan det är gångavstånd till Liljeholmstorgets puls med sitt breda utbud av butiker, restauranger och kommunikationer. Bara ett par minuter från bostaden finns även en hiss med anslutande bro. Detta gör det enkelt och smidigt att på ca 10-15 min promenera över
till Årsta eller Södermalms myllrande storstadsliv.

Denna bostad har den perfekta kombinationen av lugnet vid bostaden och storstadens liv och puls en härlig promenad bort!

Mer om mäklarna