Liljeholmskajen, Stockholm

Vingårdsgatan 8

Såld
  • 3 rum
  • 83,5 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 3:a med lugnt gårdsläge & balkong med utsikt över Mälaren

Här bor man i ett toppenläge på Kajen i en av de absolut bästa föreningarna i hela Liljeholmen. Bostaden är ljus och luftig med stora ytor och fönster i två väderstreck. Den rymliga balkongen är belägen mot gården (härligt nordvästläge) med svårslagen omgivning då du har både utsikt över Mälaren samtidigt som du får lugnet från innergården. En kombination som inte är helt vanlig på Liljeholmskajen. Mycket bra förening med låga avgifter, garageplatser och goda intäkter från lokaler i huset.

Rymlig och välplanerad bostad om 83,5kvm med smart planlösning och stor balkong. Umgängesytorna är stora där både kök, balkong och vardagsrum är plaster att umgås på. Fullutrustad badrum med badkar, TM och TT samt två bra sovrum samt flera garderober och klädkammare. Genomgående smakfulla och stilrena materialval samt generös förvaring. Populär förening med mycket god ekonomi som äger marken, får stora intäkter från lokaler samt erbjuder gemensamma utrymmen såsom föreningslokal i huset och garage i källaren. I avgiften ingår det mesta, såsom uppvärmning, varmvatten/kallvatten, Kabel-TV, bredband om 1000 mbit/s samt bostadsrättstillägg.

Här bor man i en bostad som sätter extra guldkant på vardagen, belägen i ett mycket barnvänligt område med flertalet parker, promenadstråk, restauranger, glassbarer och annan närservice inom gångavstånd från lägenheten. I huset finner ni en bra och välsorterad matbutik. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria med 90 butiker och restauranger på ca 5 minuters promenadavstånd. Där finns även goda kommunikationer, såsom tvärbana, t-bana (Liljeholmen, röd linje) och bussar. Härifrån går även flygbussarna. För den som helst tar sig runt till fots så har man nära över till Södermalms liv och puls, det tar ca 10 minuter att gå över Liljeholmsbron. Det finns även bra skolor samt förskolor i området. Måste upplevas på plats!

Mer om mäklarna