Liljeholmskajen, STOCKHOLM

Marieviksgatan 44

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Välkomna till en högt belägen 2:a som har allt man önskar sig med öppen planlösning och balkong!

Välkomna till denna välplanerade 2:a som har allt man önskar sig! Öppen planlösning, stor balkong, fina materialval och genomgående träparkett. Dessutom med perfekt läge på Liljeholmskajen. Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger rejäla ytor som är lätta att möblera med både matbord och soffa. Du har fint dagsljus via ljusinsläpp från et stora fönsterpartiet och den glasade balkongdörren. Från vardagsrummet når du balkongen, vilket blir en förlängning av bostaden och ett ställe att umgås. Balkongen är stor på ca 6-7 kvm och ligger lugnt till med minimal insyn. Mitt emot ligger inget bostadshus, vilket gör att du på kvällar och helger inte har någon i huset på andra sidan gården. Här har man eftermiddags- och kvällssol och kan njuta av en stund på balkongen. I lägenheten finns också ett sovrum med plats för dubbelsäng, samt en garderobsvägg samt rymligt helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Sammantaget gör det att denna lägenheten passar både en och flera personer. Här bor du mitt emellan Mälarens glittrande vatten, Södermalms citypuls och Liljeholmens centrum med sitt kompletta utbud av både nöje, service och kommunikation. Bättre blir det inte!

Här bor man i en bostad som sätter extra guldkant på vardagen, belägen i ett mycket levande område med flertalet restauranger, promenadstråk, badbryggor, gym och annan närservice inom gångavstånd från lägenheten. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria med 90 butiker och restauranger på ca 5 minuters promenadavstånd. Där finns även goda kommunikationer, såsom tvärbana, t-bana (Liljeholmen, röd linje) och bussar. Härifrån går även flygbussarna. För den som helst tar sig runt till fots så har man nära över till Södermalms liv och puls, det tar ca 10 minuter att gå över Liljeholmsbron. Måste upplevas på plats!

Föreningen äger marken och är mycket stabil med intäkter från garage. Föreningen har till och med tidigare sänkt avgifterna (7%) samt erbjudit avgiftsfria månader, vilket är mycket ovanligt för nyproduktion. Ett förmånligt bredbandsavtal finns upphandlat i föreningen. Hiss nås utan trappsteg och tar dig även ner till garaget i källaren. Hoppas vi ses på visning, välkommen hem!

Mer om mäklarna