Liljeholmskajen, Stockholm

Sjöviksvägen 114

Såld
  • 5 rum
  • 104 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt planerad 5:a med sjönära läge och fantastisk hörnbalkong!

Med ett sjönära läge och härlig utsikt hittar ni denna mycket välplanerade lägenhet, belägen ett stenkast från badbryggor och härliga promenadstråk på kajen! Lägenheten ligger med ett högt och attraktivt gavelläge samt erbjuder fantastiskt ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Bostaden har byggts om och används idag som en 5:a men kan med enkla medel återställas till en 4:a om så önskas. Här finns bl.a. ett lättmöblerat vardagsrum med öppning in till det stilrena och tidlösa köket. Det sociala samspelet är mycket trevligt och blir en perfekt yta för sociala tillställningar. Det finns också fyra välplanerade sovrum, ett badrum med tvättmaskin samt torktumlare och en wc/dusch och gott om förvaringsmöjligheter i flera garderober. Från vardagsrummet når du även lägenhetens soliga balkong med härlig vattenkontakt och underbar utsikt. Här finns gott om plats för olika möbleringar, planteringar samt övrig inredning som önskas. Detta blir en trevlig förlängning av bostaden under sommarhalvåret samt en härlig plats för avkoppling. Det här är en mycket trivsam lägenhet med ett attraktivt läge invid Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren, Liljeholmstorget och T-bana. Måste upplevas på plats!

Brf Bergkanten är en välskött förening med goda intäkter från de kommersiella lokalerna. Föreningen äger marken och har en stabil ekonomi med årliga amorteringar. Som boende har du tillgång till två generösa takterrasser där du kan koppla av i solen och njuta av den fantastiska utsikten eller arrangera trevliga sammankomster. Det finns också en gästlägenhet att nyttja samt ett garage under huset med platser att hyra till rabatterat pris.

På bara några minuters promenad når du vatten, badbryggor och den vackra Årstaskogen. Bakom huset finns en fin lekplats i skogsmiljö. Årstaviken erbjuder motionsspår, utegym, båtklubbar, badbryggor och trevliga caféer. I Liljeholmens centrum finns gott om kommunala förbindelser samt en stor galleria ett generöst utbud av diverse butiker. En av Stockholms mest välrenommerade ICA-butiker finns även belägen här och har det mesta man kan tänkas behöva till en god middagsbjudning. Det finns också flertalet trevliga restauranger och caféer i närområdet. Detta är ett boende där du har allt du behöver inom gångavstånd bostaden!

Mer om mäklarna