Liljeholmskajen, Stockholm

Önologgatan 4

REDO™
  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Bostadsrätt

Toppmodern 4:a med sjöutsikt och balkong med kvällssol!

Varmt välkomna till denna imponerande fyrarumslägenhet i toppskick, som erbjuder en perfekt kombination av stil och bekvämlighet med bästa läge på Liljeholmskajen. Här kan du njuta av en fantastisk sjöutsikt över Mälaren i kvällssolen på den inglasade balkongen i ett härligt västerläge.

Lägenheten är mycket välplanerad med skandinaviska inslag och genomgående planlösning. Ljusa tonval och väl tilltagna ytor gör bostaden luftig och lätt att inreda. Särskild åtanke har ägnats åt goda förvaringsmöjligheter med två klädkammare och stora garderober med Elfa-system bakom skjutdörrar. Balkongen vetter mot den mysiga innergården och blir som en förlängning av bostaden som bjuder in till både avkoppling och sociala sammanhang. Här kan du börja din morgon med den vackra sjöutsikten för den bästa starten på dagen och samlas med vänner och familj för mysiga stunder i kvällssolen. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum tillåter en naturlig placering av matgrupp som rymmer stora sällskap. Stora fönsterpartier för ett rikt ljusinsläpp. Funktionellt och fullutrustat kök i stilrent utförande med moderna materialval för en exklusiv känsla. Tre sovrum, alla med plats för dubbelsäng och samtliga bekvämligheter, varav ett master bedroom med stor garderob bakom skjutdörrar. Här kan man glädjas åt två lyxiga badrum under fartfyllda morgnar.

Till lägenheten hör ett rymligt förråd i källarplan och parkeringsplatser finns att hyra i Bergrumsgaraget.

Längst fram vid kajkanten stoltserar föreningens Kajplats 6 med sin skönhet och blev år 2022 krönt till Årets Stockholmsbyggnad, med sin utmärkande höjd och glasvolym på byggnadens topp. Här finns allt man kan önska sig med en mysig innergård, cykelrum, barnvagnsrum, för att inte nämna den spektakulära föreningslokalen med övernattningsrum och pentry på våning 25 och badrocksavstånd till ett dopp i Mälaren. I Brf Kajplats 6 bor du i en stor och stabil förening med god och välskött ekonomi. Föreningen amorterade på sina lån långt över plan för år 2022.

Liljeholmskajen har ett rikt utbud av caféer, restauranger, frisörer, mataffärer och mycket mer. Här har du tillgång till kommunikationer vid Årstabergs tågstation och Liljeholmstorget. Dessutom finns det en hiss på Liljeholmskajen som tar dig upp till Årstabron och förenklar ytterligare transportmöjligheter i området. I närheten av byggnaden finns en gångbro till pendeltåget. Årstaviken erbjuder vackra promenadstråk, badmöjligheter, utegym och natursköna platser. Bara en kort promenad bort finns Liljeholmens galleria med nästan hundra butiker och flera restauranger. Tack vare utmärkta kommunikationsmöjligheter kan du snabbt ta dig till Hornstull till fots eller med cykel.

Sammanfattningsvis ett elegant och bekvämt boende med en naturnära livsstil och närhet till stadens puls.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Liljeholmskajen, Stockholm

Önologgatan 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.