Liljeholmskajen/Sjövikshöjden, Stockholm

Sturehillsvägen

REDO™
  • 4 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 4:a belägen högst upp i huset med stor & solig balkong!

Varmt välkommen till en fantastisk 4:a om 91 kvm, högst upp i huset, med en härlig utsikt och en rymlig balkong som bjuder in till soliga stunder! Bostaden ligger belägen i ett lugnt och barnvänligt område, nära skolor och förskolor. Denna lägenhet är en perfekt bostad för den växande familjen!

Bostadens krona är den stora balkongen som sträcker sig längs med fasaden och bjuder in till avkopplande stunder med en panoramautsikt över takåsar och trädtoppar. Detta blir en fantastisk förlängning av bostaden under sommarhalvåret vilket skapar ett extra rum under stora delar av året. Här kan du njuta av många timmars sol om dagarna medan du också kan beskåda de vackra solnedgångarna som går ner bakom husen en bit bort.
Bostaden är mycket välplanerad och bjuder på en planlösning som tilltalar de flesta. Här har du öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och luftig känsla. Det generösa ljusinsläppet från två håll ger en behaglig atmosfär och en känsla av extra rymd. I lägenheten finns även tre bra disponerade sovrum, badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare, en extra wc, stor klädkammare och en hall med gott om förvaringsmöjligheter. Utöver detta finns också ett mycket generöst förråd, beläget i källaren.

Här bor du i den omtyckta föreningen, Brf Vinbäret 1, som har god ekonomi och fokus på trivsel i husen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och är dessutom en stor och stabil förening om 98 bostadsrättslägenheter. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen, såsom tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum samt övernattningslägenhet. Garage finns i källarplanet, med 69 platser och nås direkt via hissen. Gästparkeringar finns att tillgå kostnadsfritt i 6h på gatan utanför.

I närområdet ligger Liljeholmskajens badplatser trevliga restauranger, caféer samt Liljeholmstorget med shopping i över 90 butiker och du har dessutom Södermalm på smidigt cykelavstånd. Tack vare läget finns allt du behöver i det direkta närområdet medan du smidigt också tar dig till Liljeholmens centrum med bussen som går utanför. Några minuters gångväg från bostaden nås även Årstabergs station, med både tvärbana och pendeltågsstation. Den populära skolan, Sjöviksskolan, ligger ett par minuter från bostaden och det blir både en smidig och trygg väg för familjen till skolan.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Liljeholmskajen/Sjövikshöjden, Stockholm

Sturehillsvägen

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.