Liljeholmskajen / Årstaberg, Stockholm

Sturehillsvägen 17

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Naturnära pärla med populärt läge på Liljeholmskajen!

Varmt välkommen till tvåan du alltid drömt om! Här på Sturehillsvägen kan du äntligen njuta av en dynamisk livsstil med nära till allt, soldränkt balkong och en bostad i toppskick. Optimalt belägen på populär adress, minimal insyn och Mälarens vatten endast en kort promenad bort.

Bostaden välkomnar dig med stilfulla materialval, ett luftigt intryck och ett härligt flöde genom en välplanerad och social planlösning. Sovrummet är rymligt och rofyllt beläget. Badrummet är otroligt fräscht och praktiskt utrustat med tvättmaskin. Här kan du dessutom glädjas åt generöst med förvaringsutrymme i både garderober och skåp samt i ett externt källarförråd. Bostadens pärla är balkongen som är perfekt för avkoppling och fina stunder tillsammans med familj och vänner, i ett härligt sydvästläge med sol hela dagen till sen eftermiddag. En vacker vy av stadens siluett breder ut sig utanför och föreningens mysiga innergård och grönområden känns som en sann oas. I området kan du njuta av minnesvärda smakupplevelser längs kajkantens många sjökrogar, vackra promenadstråk och utmana dig själv i natursköna löpspår.

Här bor du i den omtyckta föreningen Brf Vinbäret 1 som bildades 2008. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och är dessutom en stor och stabil förening med god ekonomi som består av 98 bostadsrättslägenheter. Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2018, uppdaterades 2022 och sträcker sig till 2037. Inga större underhåll är planerade de närmaste åren och föreningen amorterar på sina lån enligt plan. Föreningen håller en mycket bra nivå med 8 057 kr i belåning per kvadratmeter enligt den senaste årsredovisningen. Inför år 2023 valde man att för första gången höja avgifterna med 10%. Inga ytterligare höjningar är planerade i dagsläget. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum samt övernattningslägenhet. Garage finns i källarplan med 69 platser och nås direkt via hissen. Föreningen har även 3 st parkeringsplatser i garage som är avsedda för gäster till en kostnad om 100 kr/dygn. Gästparkeringar finns att tillgå kostnadsfritt i 6h på gatan utanför. I närområdet ligger Liljeholmskajens badplatser och restauranger, Liljeholmstorget med shopping i över 90 butiker och Södermalm på cykelavstånd. Här känns allt känns nära tack vare det bästa läget i området med goda kommunikationer inpå knuten och bussar till Liljeholmen precis utanför samt Årstabergs station med pendel och tvärbana på 7 min promenadavstånd.

Här bor du med en perfekt kombination av natur och stadsliv i en trygg förening med nära till allt för en komplett livsstil utan kompromisser.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna