Liljeholmskajen / Årstaberg, Stockholm

Hildebergsvägen 12

Såld
  • 4 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt

4:a i toppskick med drömläge och inglasad balkong!

Varmt välkomna till denna imponerande fyrarumslägenhet med inglasad balkong, nytt kök och bästa läget på områdets mest populära adress. Här kan ni njuta av ett lugnt och naturskönt läge, och soliga morgnar på den inglasade balkongen blir vardagslyxen ni alltid drömt om!

Här möts ni av en otroligt ljus, luftig och välplanerad bostad med gott om förvaring och ett rikt ljusinsläpp från strategiskt placerade fönsterpartier som dessutom bjuder på en vacker utsikt mot naturen utanför. De tre sovrummen är väl tilltagna och kan inredas utan kompromisser. Lägenhetens paradnummer är de sociala ytorna som blir hemmets naturliga samlingsplats för kvalitetstid med familjen och under härliga tillställningar. Till dessa hör den fantastiska inglasade balkongen som förlänger bostaden med känslan av ett till rum som kan inredas och möbleras med loungemöbler, bord och växter, för vad är väl bättre än att avnjuta morgonkaffet på balkongen en solig morgon? Vardagsrummet har en halvöppen planlösning mot köket som är helt nytt med skåpluckor från Marbodal i en harmoniskt beige färgsättning och komplett maskinpark med nya vitvaror från Siemens. Precis intill köket finns en tydlig plats för matbord som knyter samman kök och vardagsrum och bjuder in till fina stunder med familj och vänner, samtidigt som det bidrar till en praktisk vardag. Här kan man glädjas åt två toaletter varav ett badrum, under fartfyllda morgnar och gott om förvaring i garderober och en klädkammare för ett välorganiserat hem. Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett rymligt källarförråd för ytterligare förvaring.

På Hildebergsvägen får man allt man kan önska sig med en mysig innergård som är en fullkomlig idyll sommartid och härlig gemenskap bland grannarna som har en gemensam Facebookgrupp där ni kan hålla koll på spontana grillkvällar och lära känna varandra. I Brf Sjöviksparken bor man i en stabil förening med god ekonomi, som äger marken. I föreningen finns gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, gästlägenhet, cykelförråd, barnvagnsrum och miljörum samt parkering i garage och över mark.

Här bor ni med närhet till allt - Mälarens vatten, Liljeholmskajens puls med restauranger och affärer, natursköna motionsspår och kommunikationer som T-bana, tvärbana, pendeltåg samt bussar. I området finns flera förskolor och skolor, aktiviteter, badmöjligheter och gott om spännande smakupplevelser på kajkantens många restauranger och bara minuter bort ligger Sveriges bästa ICA Kvantum och shopping i Liljeholmsgallerian. Eller ta cykeln över Årstabron till Södermalm på bara några minuter. Här finns något för alla och det i kombination med ett elegant och bekvämt boende i en trygg förening blir detta ett hem att trivas i. Välkommen hem!

Mer om mäklarna