Liljeholmen, Stockholm

Nybohovsbacken 67

REDO™
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och väl omhändertagen 2:a med mycket charm och inglasad balkong!

Varmt välkommen upp till en mycket trivsam 2:a med en härlig planlösning och generösa ytor för möblering. Här har du en solig balkong som har byggts ut nästan 1 meter och låtits glasas in, vilket gör balkongen till ett extra rum i bostaden. Bostaden erbjuder ett varsamt renoverat originalkök med plats för matbord, lättmöblerat och ljust vardagsrum, stor inglasad balkong, sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum och förvaring i platsbyggda garderober. Samtliga rum har stora generösa fönsterpartier med magisk utsikt och som dessutom gör lägenheten ljus och trivsam. Hela bostaden präglas av fina originaldetaljer, ett fint naturligt ljus, minimal insyn och stora ytor med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden är i ett genomgående omhändertaget skick och erbjuder mycket charm och en disponering som tilltalar de flesta.

Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och ett stort dolt kapital då föreningen fortfarande har 46 st hyresrätter som så småningom kommer säljas och inbringa kapital till föreningen. I föreningen finns även bastu, relax, parkeringar, gym och flertalet tvättstugor. Ett bekvämt boende och en välmående förening!

I närområdet finns allt du behöver och kommunikationerna är perfekta då du har nära till tvärbana och tunnelbanans röda linje som tar dig in mot City, Universitetet, Tekniska Högskolan och söderut. På en kort promenad finns mysiga sjön Trekanten med mysiga promenadstråk samt bad och skridskomöjligheter. Liljeholmstorget ligger ett par minuter bort och erbjuder en ny galleria med ca 90 butiker, välsorterade matbutiker och annan välbehövlig service.

Här bor du i en lägenhet med ett lugnt trivsamt läge men med gångavstånd till stadens liv och puls!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Liljeholmen, Stockholm

Nybohovsbacken 67

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.