Liljeholmen, Stockholm

Årstaskogs väg 9C

Såld
  • 4 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 4:a med perfekt pendlarläge och soldränkt balkong i hörnläge mot grönska!

Välkomna till ett spektakulärt och unikt boende med en hög livskvalitet och goda kommunikationer nära stad och natur. Denna välplanerade 4:a är en högkvalitativ bostad som är något utöver det vanliga! Hiss och garage finns i huset.

Lägenheten erbjuder en stor social planlösning stor umgängesyta som faller samman med den rejäla balkongen med två utgångar. Det bjuder in till ett härligt vardagsliv och bidrar till den gemytliga atmosfären. Detta exklusiva och familjevänliga hus är beläget i ett lugnt och naturnära område i expansiva Årstaberg! Här kan du leva familjelivet samtidigt som du kan ta pendeltåget in till stan på bara 6 minuter. Huset är helt nyproducerat 2019 med fina materialval och goda bekvämligheter så som två hissar och garage i huset.

Planlösningen är mycket bra och du kan själv välja hur du vill disponera som en rejäl 3:a eller en välplanerad 4:a, det löses med en simpel ombyggnation. Idag har du 3st bra sovrum och vardagsrum samt balkong i öppen yta med bästa solläge från lunch till kväll. Här är det bara fantasin som kan sätta gränser för hur ni väljer att inreda och nyttja denna yta. Drömmer du kanske om att odla, eller har du drömmar om att bjuda in släkt och vänner på härliga grillkvällar?

Bostaden är beläget i ett av söderorts mest eftertraktade kvarter med närhet till myllrande storstadsliv. Barnvänligt område med mysig bakgård samt skogsområde precis intill. I närheten finns även flera lekplatser, Mälarens vatten och närhet till flertalet förskolor och skolor. I Liljeholmen har du det du behöver för det vardagliga serviceutbudet, och mer därtill. Ett boende som är perfekt för en familj och passar er med höga krav på kvalitet och förstklassiga detaljer!

Detta får ni inte missa - välkomna hem!

Mer om mäklarna