Liljeholmen/Nybodahöjden, Stockholm

Nybodaringen 55

REDO™
  • 2 rum
  • 56,7 kvm
  • Bostadsrätt

Unik 2:a med ett skyddat och fritt läge. Härlig radhuskänsla nära innerstan!

Varmt välkommen till denna ljusa och luftiga 2:a med unik radhuskänsla! Här bor man lugnt och ostört samt utan störande trafik utanför bostaden. Lägenheten är i ett genomgående omhändertaget skick med en varm och hemtrevlig känsla. Här erbjuds bl.a. ett sovrum med plats för dubbelsäng och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det finns gott om yta för ett större middagsbord som naturligt finner sin yta intill de stora fönsterpartierna. Det finns också ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Förutom detta finns ett extra förråd tillhörande lägenheten. Som en förlängning av bostaden finns en stor trädäckad uteplats som med sitt höga och lummiga läge ger en privat och fri känsla. Här kan man sitta och njuta av många trevliga middagsbjudningar i eftermiddags- och kvällssolen medan du också kan få beskåda vackra solnedgångar som går ner över Södermalm. På lägenhetens framsida finns ytterligare en tillhörande uteplats med härlig morgon- och förmiddagssol!

Nybodahöjden ligger på ett ca 45 m högt berg och har under åren blivit ett mycket populärt och familjevänligt område. Här bor man med ett lugnt och lummigt läge med en kortare promenad till det mesta, såsom kommunikationer, närservice, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På några minuters promenad tar man sig bl.a. ner till Liljeholmskajen, Årstavikens vatten men också Årstabergs pendeltågsstation och tvärbana.
Bekväm och välskött förening med möjlighet att överta parkeringsplats vid överlåtelse.

Här får man den perfekta kombinationen av lugnet i bostaden och området medan man har ett bekvämt gångavstånd till storstadens puls och liv!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Liljeholmen/Nybodahöjden, Stockholm

Nybodaringen 55

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.