Liljeholmen/Nybodahöjden, STOCKHOLM

Nybodaringen 99

Såld
  • 4 rum
  • 101 kvm
  • Bostadsrätt

Unik 4:a med ett insynsskyddat och fritt läge. Härlig radhuskänsla nära innerstan!

Varmt välkommen till denna ljusa och luftiga 4:a med en unik radhuskänsla! Här bor man lugnt och ostört samt utan störande trafik utanför bostaden. Bostaden är i ett genomgående fint skick med smakfulla färgval och nyrenoverade ytskikt. Här erbjuds bl.a. tre bra planerade sovrum samt ett stilrent kök med matplats som ligger i anslutning till ett härligt vardagsrum med generösa fönsterpartier. Det finns också ett helkaklat badrum med tvättmaskin, extra toalett samt goda förvaringsmöjligheter via flera smarta garderobslösningar. På samma våningsplan finns även det tillhörande förrådet vilket gör det extra smidigt och praktiskt. Förutom detta finns en fantastisk uteplats som ligger intill en grönskande allmänning, utan insyn från något håll. Här kan man sitta och njuta av trevliga middagsbjudningar och på berget intill finns vackra solnedgångar över Stockholms innerstad att beskåda. Då bostaden ligger med ett eftertraktat gavelläge så får man in ett fantastiskt ljusinsläpp från tre olika väderstreck, vilket ger lägenheten en genomgående känsla av luftighet och rymd.

Nybodahöjden ligger på ett ca 45 m högt berg och har under åren blivit ett mycket populärt och familjevänligt område. Här bor man med ett lugnt och lummigt läge med en kortare promenad till det mesta, såsom kommunikationer, närservice, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På några minuters promenad tar man sig bl.a. ner till Liljeholmskajen, Årstavikens vatten, Årstabergs pendeltågsstation och tvärbana.
Bekväm förening med möjlighet att överta parkeringsplats vid överlåtelse. Medlemmar kan nyttja den gemensamma bastun samt övernattningsrummet vid behov.

Här får man den perfekta kombinationen av lugnet i bostaden och området medan man har ett bekvämt gångavstånd till storstadens puls och liv!

Mer om mäklarna