Liljeholmen/Liljeholmskajen, Stockholm

Marieviksgatan 38

  • 3 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 5 500 000 kr
Månadsavgift: 4 606 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ordentlig trerummare med balkong i stabil förening med närhet till kommunikation!

Välplanerad trerummare med balkong på ett centralt läge vid Liljeholmskajen. Bostaden har stora ytor och tack vare fönster i båda ändarna av bostaden ger ett skönt flöde som förstärker känslan av rymd än mer. Bostaden är inflyttningsbar med alla bekvämligheter och funktioner som behövs. Dessutom fina ytskikt med trägolv och målade väggar i modern palett. Ett stort separat vardagsrum med tillgång till den stora balkongen som rymmer gott om plats för möbler och odlingar. Det moderna köket har en fin finish och har allt du behöver och lite till för att kallas ett ordentligt kök. Här får du plats med mycket förvaring, arbetsytor och även ett stort köksbord med bra åtkomlighet. Vardagsrummet och köket är separerade när det är som allra bäst med stora öppningar som förlänger lägenheten och samtidigt gör att det går att ha flera olika sysslor igång samtidigt utan att direkt störa varandra. Två ordentliga sovrum med förvaring och ett stilrent kaklat badrum med tvättmöjligheter.

En mycket trevlig bostad med allt du behöver i fint skick och närhet till det bästa stadsdelen. Föreningen äger marken och är mycket stabil med intäkter från garage. Föreningen har till och med tidigare sänkt avgifterna (7%) samt erbjudit avgiftsfria månader, vilket är mycket ovanligt för nyproduktion. Ett förmånligt bredbandsavtal finns upphandlat i föreningen. Hiss nås utan trappsteg och tar dig även ner till garaget i källaren.

Föreningen Entrehuset är Liljeholmskajens äldsta. Det är en stor och stabil förening med bra ekonomi och skötsel. Här finns det bekvämligheter som garage, cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, hobbyrum och en trevlig innergård. Området runt Liljeholmskajen har mycket att erbjuda med gröna parker, strandpromenader, båtbryggor och sjökrogar. Här finns även olika affärer, restauranger, caféer, glassbarer, kemtvättar, frisörer och gym. Inom kort kommer en takrestaurang och cocktailbar att öppnas med utsikt över Stockholm. Kommunikationerna är bra med tvärbana och tunnelbana på gångavstånd och pendeltåget nås genom hissen till Årstabron. Man kan även promenera och cykla till Södermalm på kort tid.

Hoppas vi ses på visning, välkommen hem!

Boka visning

  • Öppen visning. Anmäl dig gärna för bästa service och information vid förändringar.

  • Öppen visning. Anmäl dig gärna för bästa service och information vid förändringar.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Liljeholmen/Liljeholmskajen, Stockholm

Marieviksgatan 38

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.