Liljeholmen/Liljeholmskajen, Stockholm

Oskarslundsbacken 29

Såld
  • 4 rum
  • 97 kvm
  • Bostadsrätt

Nyproducerad drömfyra med gavelbalkong i sydost!

Bli först att flytta in i denna nyproducerade 4:a i toppmodernt utförande på eftertraktade Liljeholmskajen, med imponerande 3 meter i takhöjd, två badrum och gavelbalkong i ett härligt sydostläge.

Lägenheten säljs på ritning med möjlig inflytt redan 15 november 2023. Här har du möjlighet att förvärva en otroligt välplanerad bostad i ett av de sista projekten på Liljeholmskajen. Ett modernt boende av hög standard som förgyllts med flera påkostade materialval vilket gör att bostaden sticker ut i mängden. I ett såhär välbyggt projekt kan man räkna med viss kvalitet, fina materialval och genomtänkt planlösning med mycket förvaring. Lägenheten har en generös balkong med plats för matbord, loungedel, odlingar och grönska, som nås från lägenhetens sociala ytor och bjuder in till fina stunder tillsammans. Lägenhetens hjärta - köket, blir en social och naturlig samlingsplats med en tydlig placering för en stor matgrupp som rymmer större sällskap. Här finns alla bekvämligheter som dubbel kyl och frys, diskmaskin samt generösa arbetsytor. Tre rymliga sovrum varav ett med walk-in closet som är utrustat med praktiskt Elfa-system. Två badrum i stilrent utförande, båda med golvvärme, goda förvaringsmöjligheter och wc. Sedan dusch i det ena och i det andra; badkar, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och arbetsbänk. Till lägenheten hör även ett förråd i källarplan

Föreningen Brf Sjöviksterrassen har goda ekonomiska förutsättningar med framtida planerade intäkter om ca. 7 000 000 kr/år och planerar avsätta närmare 200 000 kr/år för framtida underhåll. I föreningen finns garage, hiss och bilpool samt förråd för cyklar, barnvagnar och rullstolar. Bostadsrättsföreningen har tre gemensamma gårdar. Två av dem ligger mellan husen uppe vid berget, och den tredje ligger på gaveln längst västerut. Gårdarna erbjuder mötesplatser med bänkbord, grillar och terrasseringar. Planteringarna har inslag av tallar, syrener och klätterväxter på träspaljéer. Den befintliga murgrönan i området har också integrerats i designen. På den västra gården finns enkla, naturnära konstruktioner för lek.

På Oskarslundsbacken bor ni med närhet till city, samtidigt som ni har naturen inpå knuten. På några minuter tar ni er till Årstaskogens naturreservat eller badbryggorna på Liljeholmskajen, likväl som till pendeltåg, tvärbana, tunnelbana och bussar. Från Årstaskogs väg kan ni hoppa på cykeln eller ta en promenad till Södermalm, över bron är ni framme på bara några minuter då det endast är ca 1 km över Årstabron. Sammanfattningsvis ett elegant och bekvämt boende med närhet till natur och stadens puls.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna