Liljeholmen/Årstaberg, Stockholm

Årsta skolgränd 6

REDO™
  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt planerad 2:a med hög kvalitet och gångavstånd till både kommunikationer och stadens puls!

Varmt välkommen till en mycket välplanerad lägenhet med ett lugnt och centralt läge! Huset uppfördes år 2022 och bostadens interiör erbjuder en genomgående hög kvalitet då tillvalen sticker ut från grundutförandet. Här finns bl.a. ett riktigt välutrustat kvalitetskök med sandbeiga toner i både köksluckor och den robusta bänkskivan i komposit. Badrummet har inretts med bättre kakel och klinker samt en inredning som innehåller det mesta man behöver. Förutom detta finns lättmöblerade sociala ytor med öppen planlösning samt ett sovrum med gott om förvaring. Den härliga balkongen ligger med ett lugnt och skyddat läge som blir en lugn och trevlig plats att nyttja under sommarens varma månader. Vill man däremot ha plats för stora middagsbjudningar i det fria finns även möjlighet till att nyttja den härliga terrassen uppe på taket. Här har du sol hela dagen och kvällen!

Förutom en trivsam och lugn bostad har du möjlighet att nyttja alla fördelar med föreningens gemensamma utrymmen. Här finns bl.a. två stora takterrasser som är tänkta för stora sällskap, grillmiddagar och umgänge. På gården har man ljusa öppna ytor och också är tänka att nyttjas som medlemmarnas gemensamma trädgård och andningshål. Vid övernattande gäster finns det också en härlig övernattningslägenhet att hyra. Föreningen har även en bilpool där bilarna står redo på innergården för att nyttjas. Utöver detta finns ett garage samt parkering för dig med egen bil samt en hipp cykelverkstad som fungerar lika mycket som samlingsplats och festlokal. Här kan du mecka med din cykel eller spola av den innan du tar med den i hissen och hänger upp den i taket på balkongen.

Årstaskogs väg är belägen med närhet till både storstadspuls och lugnet med natur. En kort promenad ned mot vattnet finner ni flera bra restauranger, såsom Brödernas, Primo Ciao Ciao, Kajen Grill och Eriks pizzeria m.m. I närområdet finns all tänkbar service med matbutiker, caféer, gym, blomsteraffär, frisör och kemtvätt m.m. Årstaberg är ett expansivt område med spännande nybyggnadsprojekt där det gamla industriområdet vid Årstabergs station växer till ett nytt bostadsområde med ca 1000 bostäder, 3 förskolor och en grundskola. I området finns flera fina parker samt Årstaskogen med promenadstigar och löparslingor med utegym längs Årstavikens vatten. Flera bra lekparker för barnfamiljen som Blomsterdalen samt välbesökta fotbollsplaner. Från huset nås knutpunkten Årstaberg på några minuter. Utanför huset löper cykelbanan raka vägen in till Södermalm dit ni tar er med några få tramptag. Via hissarna vid Årstabrons brofäste kommer ni till Liljeholmskajen och vidare till Liljeholmens centrum med butiker och restauranger.

Här får du den perfekta kombinationen av lugnet vid bostaden och stadens puls en kortare promenad eller cykeltur bort!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Liljeholmen/Årstaberg, Stockholm

Årsta skolgränd 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.