Kungsholmen, Stockholm

Warfvinges väg 18, 10 tr

Såld
  • 2 rum
  • 52,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stor balkong - Insynsfritt och panoramavy

Välkommen till underbara 52,5 kvm belägna på 10 våningen med en delvis inglasad balkong i nordväst som bjuder på en enastående panoramavy över grönska och takåsar. Här bor du med ett insynsskyddat läge och får ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med låga fönsterbänkar i sten. Balkongen löper längs med hela lägenheten där den mittersta delen är inglasad och sommartid bjuder på sol från cirka 16.00 till solnedgång. Du når balkongen via vardagsrum/kök samt via sovrummet och har bonusytor som är perfekta för kryddodlingar och grill. Lägenheten presenterar en öppen och social planlösning att umgås med vänner och familj. Det stilrena köket från HTH har diskreta grepphandtag samt en generös arbetsyta i svart granit. I sovrummet som du möblerar med dubbelsäng finner du mycket bra förvaring som sträcker sig längs med ena väggen i och hallen finner du ytterligare 2 garderober för förvaring. Badrummet är inrett i stilrena materialval och är utrustat med takdusch samt tvättmaskin och torktumlare. Genomgående har lägenheten exklusiva materialval med vitbetsad ekstav på golven, arbetsyta och fönsterbänkar i granit, vitvaror från Samsung samt kranar och blandare från Tapwell.

Brf Gladan ser över har stora intäkter och har genom åren i snitt extraamorterat 5 miljoner på lånen och utöver den villkorade amorteringen.

På Warfvinges Väg 18 ser du redan i entrén att du kommit till en fastighet som är något utöver det vanliga. Här möts du av exklusiva materialval med snygg design och där du i väntan på hissen får du lyssna på härlig loungemusik. Lägenheten har ett attraktivt läge med närhet till ett stort utbud av restauranger, närservice och goda kommunikationer. I fastigheten ligger Phil's burger och runt hörnet finns Galleria Lindhagen med bland annat ICA Maxi som är en av innerstans bästa matbutiker, systembolaget och apotek. För dig som tränar erbjuder området flera gym som t.ex. SATS och Friskis&Svettis. Med bil når du snabbt påfarten till E4:an och med garage i huset blir det smidigt att ha bil till- och från jobbet. Hornsbergs vackra strandpromenad med badbryggor, soldäck samt fantastisk utsikt över Ulvsundasjön och Pampas Marina ligger med en kort promenad bort. Här finns populära restauranger längs med Strandpromenaden som tar dig vidare cirka 1 mil runt Kungsholmen. Mycket bra kommunikationer ligger 2 minuter bort med tunnelbanans blå linje station Stadshagen.

Mer om mäklarna