Kungsholmen, Stockholm

Kronobergsgatan 6, 2tr

Såld
  • 1 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Sekelskifte - låg avgift - toppläge - stabil och välmående brf

- Toppläge på Kungsholmen
- Låg avgift
- Sekelskifte
- Generös takhöjd om ca 3,3 m
- Möjlig tvåa
- Två våningar upp med hiss
- Stora fönster mot gård
- Smart planlösning med lättmöblerade rum och härlig rymd
- Stabil och lågt belånad brf med god ekonomi

Välkommen till denna charmiga sekelskiftesetta belägen på attraktivt läge intill Kronobergsparken. Här bor du med mycket generös takhöjd, fina genomgående brädgolv samt stora fönsterpartier mot gård. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum i halvöppen planlösning med stort kök där du har gott om plats för matbord. Du har sovplats i loft med plats för 120-säng och smart förvaring i trappen upp. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch och tvättmaskin. Hallen ger dig med bra förvaring i inbyggd garderob. Till bostaden hör även ett rymligt källarförråd.

Brf Stenbrottet 9 är en lågt belånad brf med god ekonomi och låga avgifter som huserar i vacker och välskött byggnad från 1902. Läs gärna mer på föreningens hemsida: https://www.brfstenbrottet9.se/

Supercentralt läge med omedelbar närhet till Fridhemsplan med fantastiskt bra kommunikationer såsom flertalet busslinjer och både blåa- och gröna tunnelbanelinjerna. Centralstationen är bara ca 15 minuter bort. I bostadens närområde finns bland annat Västermalmsgallerian, flertalet stora matbutiker, flera gym samt ett brett utbud av caféer och restauranger. Du har även nära till vackra promenadstråk längs vattnet vid Norr Mälarstrand och Kungsholms strand. Vasastan och Sankt Eriksplan når ni efter en kort promenad över Sankt Eriksbron. Sammantaget har du gångavstånd till allt innerstaden har att erbjuda.

Mer om mäklarna