Kungsholmen, Stockholm

Fleminggatan 28, 3tr

Såld
  • 3,5 rum
  • 117 kvm
  • Bostadsrätt

Underbart charmig 20-talslägenhet i gott skick med mycket karaktär bevarad - Öppen spis och balkong

Underbart, charmig 20-talslägenhet i gott skick med så mycket karaktär bevarad. Rymligt vardagsrum med en tidstypisk, vacker öppen spis (tätas hösten-22). Nyrenoverat och snyggt uppdaterat kök med utgång till balkongen. 2-3 möjliga sovrum. Nyrenoverat stilrent badrum med kar. Möjlig 4,5:a. Balkong

Underbart charmig 20-talslägenhet i gott skick med så mycket karaktär bevarad. Idag en rymlig 3,5:a dock möjlig 4,5:a med 3 sovrum. Tilltalande med både öppen spis och balkong. Här finner du en härlig och rymlig lägenhet som är snyggt uppdaterad med bevarad tidsenlig charm i en perfekt kombination. Ljusa luftiga ytor och en generös takhöjd som bidrar till en fantastiskt rymd. Trevliga sällskapsytor genom det stora vardagsrummet med vackert spröjsat fönster och den rymliga matsalen, belägna i fil mot gatan. En mycket vacker klassisk öppen spis som blir tätad och är eldningsbar hösten 2022. Ett bevarat gigantiskt serveringsskåp och flera fasta garderober ger mycket bra förvaringsutrymme. I denna lägenhet så finns flera möjligheter till förändringar i planlösningens disposition. Attraktivt för dig som är ute efter att få till en mer öppen social planlösning genom att flytta köket. En sådan flytt har redan underlättats då det är förberett för vatten och avlopp till matsalen (se alternativ planlösning). Idag är det möjligt att ha två rymliga sovrum. Badrummet är nyrenoverat och är helkaklat i vitt med vackert svenskt marmorgolv, utrustat med bland annat kar och tvättpelare. Det finns möjlighet att bygga en gäst-wc i hallen.

Den här lägenheten belägen på tre trappor i en vacker fastighet från 1929 bör absolut upplevas på plats. Den passar perfekt för dig som vill ha nära till city och kommunikationer. Med Fridhemsplan/Västermalmsgallerian precis runt knuten, samt den nya minigallerian i hörnet av Scheelegatan finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg.

Mer om mäklarna