Kungsholmen, Stockholm

Warfvinges Väg 15, 3 tr

Såld
  • 2 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

Öppen social planlösning- I toppskick med balkong i väst - Lyxig klädkammare

Underbart boende som presenterar en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket bidrar med en fantastisk rymd. Här finner du fantastiska fönsterpartier i såväl vardagsrum och sovrum och som sträcker sig längs med hela väggen och från golv till tak. Från vardagsrummet når du även lägenhetens trallbelagda balkong som bjuder på sol från sen eftermiddag och ger plats för exempelvis loungedel och elgrill. Den sociala planlösningen gör det möjligt att umgås när middagen förbereds och i köket finner du mycket bra förvaring i vita över- och underskåp. Invid köket dukar du upp med matbord för 4-6 middagsgäster och får plats med en generös sällskapsdel framför det stora fönsterpartiet. Det mysiga sovrummet möbleras idag med 160 cm säng och här sover du med ett lugnt läge mot föreningens innergård. I lägenheten finner du även fantastisk förvaring i en lyxig klädkammare som stängs till med en diskret skjutdörr. För dig som är behov av en arbetsplats finns möjlighet att kombinera klädkammaren som ett litet kontor. Lägenhetens stora badrum är inrett i sobra materialval och är utrustat med ett badkar i stilren design samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Genomgående är lägenheten i absolut toppskick där väggarna är målade i en harmonisk grå nyans med stuckatur som bryter av samt med en fin ekparkett på golven.

Här flyttar du in i en välskött förening som äger marken samt har garage med laddstolpar för elbilar. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenheten har ett attraktivt läge med närhet till ett stort utbud av restauranger, närservice och goda kommunikationer. Runt hörnet finns Galleria Lindhagen med bland annat ICA Maxi, systembolaget och apotek och för dig som tränar erbjuder området flera gym som t.ex. SATS och Friskis&Svettis. Med bil når du snabbt påfarten till E4:an och med garage i huset blir det smidigt att ha bil till- och från jobbet. Hornsbergs vackra strandpromenad med badbryggor, soldäck samt fantastisk utsikt över Ulvsundasjön och Pampas Marina ligger med en kort promenad bort. Här finns populära restauranger längs med Strandpromenaden som tar dig vidare cirka 1 mil runt Kungsholmen. Mycket bra kommunikationer ligger 2 minuter bort med tunnelbanans blå linje station Stadshagen.

Mer om mäklarna